Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TELEMACH DONOSI

Provesti blagdane uz gomilu filmova! Ovo je razlog zbog kojeg je bolje ostati u toplom pod dekom

Daljinski u rukama, topla deka i vruća čokolada sve su što vam je potrebno za opuštene blagdanske dane. Posebna poslastica spremna je za EON-ove korisnike, koji mogu uživati u televizijskom programu i u više od 19.000 filmskih naslova.

Pročitajte i ovo PR TELEMACH PR IDJ Kids Novi dječji kanal IDJ Kids započinje s emitiranjem na EON platformi

U ovoj blagdanskoj poslastici mogu uživati baš svi. EON-ove pakete mogu isprobati svi zainteresirani i nakon 30 dana odlučiti žele li postati EON-ovi korisnici. Od 8. prosinca do 12. siječnja otključani su svi kanali i Video klub!

Putem EON-a korisnici mogu uživati u više od 160 kanala televizijskog programa, koji mogu pratiti uživo ili premotavati sadržaj do sedam dana unatrag. Otvorite li svoj EON profil, EON će naučiti kakav sadržaj vam je najzanimljiviji i prema vašim prijašnjim odabirima sugerirati vam nove filmove i serije koje ćete željeti imati na popisu za gledanje. Iskustvo gledanja programa putem EON-a još je ugodnije zbog mogućnosti odabira svijetle ili tamne pozadine.

Korištenje daljinskog upravljača jednostavno je i udobno jer dok pretražujete, daljinski ne mora biti direktno usmjeren prema boxu. Najlakši način za pretraživanje programa te naslova serija i filmova je putem glasovnog pretraživanja. S EON Smart TV boxom svaki televizor postaje pametni televizor!

Svaki korisnik može registrirati jedan TV i do tri uređaja (tablet, računalo, pametni telefon), pa je tako pristup EON-u moguć u gotovo svakom trenutku. To znači i da ako zaustavite seriju ili film na jednom uređaju, možete ga nastaviti gledati na nekom drugom, npr. mobitelu ili laptopu. Jednostavan je za korištenje i sve vaše omiljene serije, filmovi, emisije i podsjetnici dostupni su na jednom mjestu u kategoriji "Moji sadržaji".

Svi kanali otključani do 12. siječnja!

U posebnoj blagdanskoj akciji EON START i EON FULL TV korisnici imaju otključane sve kanale i sadržaj Video kluba. To znači da umjesto nešto više od 60 televizijskih programa i Video kluba s više od 3000 naslova, sada imaju više od 160 televizijskih programa i više od 19.000 naslova serija i filmova u Video klubu.

Korisnici paketa EON PREMIUM TV u blagdanskom razdoblju, od 8. prosinca do 12. siječnja bit će dodatno darovani s posebnim filmskim katalogom s novim naslovima.

Dječji sadržaj

Putem EON-a dostupan je i dječji sadržaj na dječjem profilu na svim uređajima. Kako bi dječja zabava bila potpuna, mališani će dobiti i vlastiti daljinski jednostavan za korištenje. Svaki EON Kids profil možete zaštititi PIN kodom kako bi dijete ostalo u sigurnom dječjem TV okruženju.

Kako biste ove blagdane proveli u najboljem televizijskom iskustvu, potrebna je samo brza i stabilna internetska veza i želja za najnovijim naslovima serija i filmova bit će u potpunosti ispunjena.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene