Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponude do 21. studenoga

Objavljen javni poziv! Država prodaje svoja vozila: Provjerite njihove cijene

Prodaju se vozila u vlasništvu države - 19
Prodaju se vozila u vlasništvu države - 19 Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine
Aktualno Galerija Prodaju se vozila u vlasništvu države - 20 Prodaju se vozila u vlasništvu države - 20 Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Prodaju se vozila u vlasništvu države - 10 Prodaju se vozila u vlasništvu države - 10 Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Prodaju se vozila u vlasništvu države - 18 Prodaju se vozila u vlasništvu države - 18 Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Prodaju se vozila u vlasništvu države - 17 Prodaju se vozila u vlasništvu države - 17 Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine +15 Prodaju se vozila u vlasništvu države - 11 Galerija 1/20 >>
Prodaju se vozila u vlasništvu države. Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je detalje o kojim je vozilima riječ i koje su im početne cijene.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u četvrtak je objavilo Javni poziv kojim na prodaju nude 28 vozila u državnom vlasništvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ide mu kaznena prijava Utajom poreza na prodaji vozila oštetio državni proračun za skoro 600.000 kuna Slika nije dostupna Javni poziv otvoren 45 dana Dosjetka hrvatskog grada za riješavanje stambenog pitanja mladih obitelji: Prikupljaju se zahtjevi

Ponude zaprimaju do 21. studenoga do 10:00 sati.

Republika Hrvatska prodaje vozila čiji je popis dostupan u tekstu natječaja, gdje su navedeni i njegovi uvjeti.

Tekst Javnog poziva, obrazac ponude i opise s cijenama i fotografijama ponuđenih automobila građani mogu pronaći u dokumentima na internetskoj stranici ministarstva.

Prodaju se vozila u vlasništvu države - 19 Prodaju se vozila u vlasništvu države - 4 (Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine)

Između ostalih, natječajem se prodaje automobil Opel Zafira s početnom cijenom od 33.457,17 kuna (4440,53 €), Renault Magnum 460.18 T s početnom cijenom od 19.426,44 kune (2758,33 €), kao i BMW serije 3 čija je početna cijena 26.025,48 kuna (3454,17 €).

U ponudi su vozila i drugih marki automobila, a na prodaju su i teretna vozila.

Pregled vozila

Dio vozila može se pogledati 26. listopada 2022. godine u vremenu od 10:00 do 12:00 sati u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Zagrebu, Novska ulica bb, a dio isti dan u vremenu od 13:00 do 13:30 sati u Jastrebarskom, Ul. Ivane Brlić Mažuranić bb (prostor bivše vojarne).

Prodaju se vozila u vlasništvu države - 19 Prodaju se vozila u vlasništvu države - 17 (Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine)

Javno otvaranje ponuda održat će se 21. studenoga u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine na adresi Novska ulica bb u Zagrebu s početkom u 11:00 sati.

"Sva vozila prodaju se u zatečenom stanju, po principu 'viđeno-kupljeno', što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi", navode u ministarstvu.

Ponude se podnose u urudžbeni zapisnik ministarstva ili putem pošte na adresu:
Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine,
Ulica Republike Austrije 20,
10000 Zagreb.

Sve dodatne informacije vezane s ovim natječajem građani mogu dobiti na broj telefon 01/6470-115 ili na adresi elektroničke pošte jan.vnoucek@mpgi.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene