Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Priveden suprug svjedokinje protiv Glavaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pod sumnjom u kazneno djelo prijetnje policija je jučer u Osijeku privela jednu osobu, a, kako se danas neslužbeno doznaje, riječ je o Ivici Magdiću, suprugu Gordane Getoš Magdić, svjedokinje u postupku protiv Branimira Glavaša u tzv. slučaju "selotejp" koja se nalazi u zatvoru u Zagrebu.


Glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer potvrdila je da je jučer uhićena jedna osoba na osnovi prijave "oštećene osobe za kazneno djelo prijetnje" te da je "zadržana u policiji zbog provođenja izvidnih radnji". 

Pročitajte i ovo Policija uzima dokumente iz tvrtke Drava International - 2 Pokrenuta istraga Nova akcija EPPO-a: Troje uhićeno zbog prijevara s poticajima i krivotvorenja Slika nije dostupna Getoš Magdić bolesna Odgođeno suđenje Glavašu

Nije navela ime uhićenog, koje se pak doznalo iz neslužbenih izvora.

Inače, Ivica Magdić je na nedavnoj konferenciji za novinare u Osijeku izjavio kako "policija njemu i njegovoj supruzi nudi nečasne ponude, pa čak i preseljenje u Australiju, ako supruga svjedoči protiv Glavaša".

Na upit je li točna informacija da je jučer i danas bilo više
uhićenja u Osijeku vezano uz tzv. slučaj Glavaš, glasnogovornica
Roterbauer je rekla kako to nije točno. 

Dodala je da je "jučer jedna osoba pozvana na obavijesni razgovor na koji se odazvala", te da je "nakon razgovora otišla kući".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene