Hitna helikopterska pomoć - 2
Hitna helikopterska pomoć - 2 Foto: DNEVNIK.hr

MORH je priopćio da su pripadnika HV-a iz Napulja helikopterom prevezli u Zagreb na daljnje liječenje nakon nesreće koja se dogodila 30. srpnja.


Pripadnik Hrvatske vojske helikopterom je prevezen na nastavak liječenja iz Italije u Hrvatsku.

Naime, pripadnik je bio raspoređen u NATO Združeno zapovjedništvo snaga u Napulju, a ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila izvan službe upravljajući osobnim automobilom.

Nesreća se dogodila 30. srpnja. 

Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a Plenković o pozdravu 'ZDS', nagađao i što znači Škorin rukoljub: "Ne znam koji su mu planovi. Je li to bio signal želje da se vrati u HDZ, nismo uspjeli dekriptirati"

U Slavonskom Brodu riđovka ugrizla 7-godišnjeg dječaka - 2 Riđovka ugrizla dječaka (7) na dječjem igralištu: "Lopta im je pobjegla. Htio ju je pokupiti sa zemlje"

"Nakon procjene liječničkog tima da je moguć transport pripadnika HV-a, prijevoz se odvio u pratnji medicinskog tima iz sastava Zapovjedništva za potporu te jednog medicinskog tehničara iz KB "Sveti Duh" u Zagrebu gdje će pripadnik HV-a nastaviti daljnje liječenje", priopćili su.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju