Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio izvan dužnosti

U prometnoj nesreći stradao pripadnik HV-a: Iz Italije ga helikopterom prebacili u Hrvatsku

Hitna helikopterska pomoć - 2
Hitna helikopterska pomoć - 2 Foto: DNEVNIK.hr
MORH je priopćio da su pripadnika HV-a iz Napulja helikopterom prevezli u Zagreb na daljnje liječenje nakon nesreće koja se dogodila 30. srpnja.

Pripadnik Hrvatske vojske helikopterom je prevezen na nastavak liječenja iz Italije u Hrvatsku.

Naime, pripadnik je bio raspoređen u NATO Združeno zapovjedništvo snaga u Napulju, a ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila izvan službe upravljajući osobnim automobilom.

Nesreća se dogodila 30. srpnja. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a NAKON SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA Plenković o pozdravu 'ZDS', nagađao i što znači Škorin rukoljub: "Ne znam koji su mu planovi. Je li to bio signal želje da se vrati u HDZ, nismo uspjeli dekriptirati"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna užas u slavonskom brodu Riđovka ugrizla dječaka (7) na dječjem igralištu: "Lopta im je pobjegla. Htio ju je pokupiti sa zemlje"

"Nakon procjene liječničkog tima da je moguć transport pripadnika HV-a, prijevoz se odvio u pratnji medicinskog tima iz sastava Zapovjedništva za potporu te jednog medicinskog tehničara iz KB "Sveti Duh" u Zagrebu gdje će pripadnik HV-a nastaviti daljnje liječenje", priopćili su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene