Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarada na cijeni dionica

PRILIKA: Uzmite 50€ i trgujte dionicama Facebooka i Microsofta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od početka godine do danas, dionice Facebooka porasle su nevjerojatnih 30%, dok su dionice Microsofta, samo u posljednjih mjesec dana, porasle oko 3%.

Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50€ za trgovanje na svjetskoj burzi i zaradite na cijeni dionica Facebooka i Microsofta.

Pročitajte i ovo Hrvoje Prpić Globalni problem Stručnjak pojašnjava što bi mogao biti razlog pada Facebooka i Instagrama, oglasili se iz Mete Slika nije dostupna Iskoristite ju PRILIKA: Uzmite 50 € i trgujte dionicama Facebooka i Microsofta

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Microsoft i Facebook su objavili da će zajedničkim snagama postaviti podvodni internet kabel ispod Atlantskog oceana. Kabel će se protezati od Sjeverne Virginije u SAD-u, do Bilbaa u Španjolskoj, a potom i do mrežnih čvorišta u Europi i Africi. 6,600 km dugačak MAREA kabel, imat će najveći kapacitet od svih kablova koji su do sada bili postavljani ispod Atlantika. Sastojat će se od osam parova vlakana i imat će inicijalno projektiran kapacitet od 160 Tbps.

Osnovni cilj je lakše prenošenje informacija širom svijeta. Novi MAREA kabel će pomoći da se zadovolje potrebe korisnika po pitanju veće brzine protoka informacija te pouzdane veze za cloud i online usluge.

Prema riječima dužnosnika obje tvrtke, ovo partnerstvo bi trebalo ubrzati razvoj sljedeće generacije internet infrastrukture.

Danas obje tvrtke održavaju velike cloud-computing operacije. Facebook ima preko 1.65 milijardi korisnika, dok Micrisoft upravlja snažnim paketima online usluga, kao što su Azure, Bing, Xbox Live, i Office 365.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene