Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaklada Ana Rukavina

Prije točno 6 godina osnovana Zaklada koja je pomogla spasiti 25 života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije točno 6 godina počela je s radom Zaklada Ana Rukavina koja je svojim radom pomogla spasiti 25 života.

Na Valentinovo, 14. veljače 2007. godine osnovana je Zaklada Ana Rukavina. Od početka rada Zaklade do danas, u Registar se upisala 37.551 osoba, dok ih je prije osnutka Zaklade Registar brojao oko 150, većinom članova obitelji oboljelih. Do danas je u Registru pronađeno 25 donora koji su oboljelima, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, pružili novu šansu za život.

Pročitajte i ovo Makarska rivijera uz Zakladu Ana Rukavina - 1 "Rijetkost u današnje doba" Interes je i nakon 18 godina ogroman, darivatelji stajali u redovima: "Možemo nekome spasiti život, a nama tih 7 mililitara krvi ne znači ništa" Slika nije dostupna Više od 55.000 osoba u registru Zaklada Ana Rukavina ne prestaje rasti, organizirana akcija za pomoć djeci romske manjine

U studenom 2006. godine bili smo svjedoci iznimne plemenitosti i dobrote koju su iskazali mnogobrojni pojedinci, udruge i tvrtke u našem društvu, kako bi vratili nadu u život jednoj mladoj ženi.

>> Prikupljeno MILIJUN kuna: 'Riječi su tu stvarno suvišne!'

'Želim život!' - napisala je Ana Rukavina Erceg i ganula hrvatsku javnost. Iskrenom molbom za pomoć, 29-godišnja novinarka Vjesnika, koja se liječila od leukemije, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Kako bi se Ani pomoglo u nabavci skupih lijekova te eventualnom liječenju u SAD-u pokrenuta je akcija 'Želim život!' kojoj se svesrdno odazvao velik broj dobrih ljudi. Hrvatska je još jednom pokazala da može kad to uistinu hoće.

Nova TV ponosni je partner Zaklade Ana Rukavina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene