Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao što je već najavio i Predsjednik je odlučio u svom Uredu zaposliti mlade ljude po modelu ministra Mrsića.


Čim je ministar Mirando Mrsić najavio model zapošljavanja mladih za plaću od 1600 kuna, predsjednik Josipović i sam je rekao kako će u svom uredu zaposliti mlade ljude po tom modelu.

Vezani članci Slika nije dostupna Josipović: Oni koji su odradili radni vijek moraju imati pristojnu mirovinu Slika nije dostupna Odbijaju i arbitražu: 'Mrsić želi odmazdu, ali to neće proći!'

Ured Predsjednika je na svojim stranicama objavio javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u trajanju od 12 mjeseci.

Ured Predsjednika na godinu dana će primiti sedmero mladih ljudi koji zadovoljavaju kriterije propisane natječajem na pet radnih mjesta. Jedan od uvjeta je da kandidati nemaju radnog iskustva, a traže se kandidati sa završenim fakultetom, ali i kandidati sa srednjom stručnom spremom.

>> Mrsić: Znam da 1.600 kuna nije mnogo, ali 60.000 mladih nema ni godinu staža

Zainteresirani se mogu prijaviti za radna mjesta višeg stručnog tajnika u Kabinetu Predsjednika, administrativnog tajnika u Kabinetu predstojnika Ureda Predsjednika, administrativnog tajnika u Stručnoj službi Ureda Predsjednika, stručnog suradnika u Koordinaciji savjetnika Predsjednika i na mjesto stručnog suradnika u Protokolu Predsjednika Republike.

Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.