Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radna mjesta s velikom odgovornošću

Presjednik Josipović zapošljava mlade za 1600 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao što je već najavio i Predsjednik je odlučio u svom Uredu zaposliti mlade ljude po modelu ministra Mrsića.

Čim je ministar Mirando Mrsić najavio model zapošljavanja mladih za plaću od 1600 kuna, predsjednik Josipović i sam je rekao kako će u svom uredu zaposliti mlade ljude po tom modelu.

Pročitajte i ovo Ivo Josipović, bivši predsjednik "Nisam optimist" Josipović o sukobu predsjednika i premijera: "Ne bi trebali zajedno tulumariti, ali bi se morali dogovoriti o važnim pitanjima" Slika nije dostupna 'Pritisci i ucjene' Odbijaju i arbitražu: 'Mrsić želi odmazdu, ali to neće proći!'

Ured Predsjednika je na svojim stranicama objavio javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u trajanju od 12 mjeseci.

Ured Predsjednika na godinu dana će primiti sedmero mladih ljudi koji zadovoljavaju kriterije propisane natječajem na pet radnih mjesta. Jedan od uvjeta je da kandidati nemaju radnog iskustva, a traže se kandidati sa završenim fakultetom, ali i kandidati sa srednjom stručnom spremom.

>> Mrsić: Znam da 1.600 kuna nije mnogo, ali 60.000 mladih nema ni godinu staža

Zainteresirani se mogu prijaviti za radna mjesta višeg stručnog tajnika u Kabinetu Predsjednika, administrativnog tajnika u Kabinetu predstojnika Ureda Predsjednika, administrativnog tajnika u Stručnoj službi Ureda Predsjednika, stručnog suradnika u Koordinaciji savjetnika Predsjednika i na mjesto stručnog suradnika u Protokolu Predsjednika Republike.

Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene