Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dizajneru, kreativcu te aktivistu za prava freelancera, Matiji Raosu, prošle je godine dijagnosticiran zloćudni tumor. Nažalost, izgubio je bitku s teškom bolesti.


"Matija Raos je jučer zauvijek zaspao. U 14.50 sati, 26. kolovoza, naš je Matija napustio ovaj svijet. Njegova hrabrost, upornost, strast za životom, obiteljska i prijateljska ljubav, kao i neograničena podrška nisu pomogli pobijediti bolest. Njegova empatija i volja da uvijek bude ruka pomoći zauvijek će živjeti kroz svaku osobu koju je dotaknuo i kroz životno djelo koje nama ostavlja, Matijina energija zauvijek će biti s nama", objavilo je u ponedjeljak na svojim Facebook stranicama Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca.

Vezani članci Muškarac u Sesvetama pao u šaht i preminuo Tragedija u Sesvetama: Muškarac pao u šaht i preminuo Andrea Swift i Taylor Swift Teško životno razdoblje pjevačice: Detalje koji su rastužili njezinu obitelj sve dosad je čuvala u tajnosti

Podsjetimo, sredinom ljeta prošle godine mladom Matiji, koji je bio pokretač incijative Coworking Croatia i predsjednik Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, je dijagnosticiran zloćudni tumor. Vrlo brzo pokrenuta je velika akcija prikupljanja financijske pomoći za njegovo liječenje.

Nažalost, Matija je izgubio bitku s teškom bolesti.