Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preminula Mirjana Glavnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica sisačke Udruge oboljelih od karcinoma Mirjana Glavnik preminula je sinoć u 54. godini u svom domu u Galdovu u Sisku, priopćeno je danas iz Udruge.

Svojim odvažnim istupima Mirjana Glavnik otvorila je novu stranicu brige o zdravlju građana Siska, kaže se u priopćenju Udruge.

Pročitajte i ovo Screenshot I kad te probude usred noći... Slab potres pogodio sisačko područje, građani: "Di si lipa, di si radosti" Nesreća u Sisku - 3 Žena poginula na mjestu Poznati detalji stravične nesreće u Sisku: "Auto je totalka, čak je motor ispao"

Iz Udruge podsjećaju da je Mirjana Glavnik na konferenciji za
novinare u siječnju ove godine, unatoč teškom zdravstvenom stanju i kemoterapijama, govorila o problemu industrijskog onečišćenja i njegovom štetnom utjecaju na zdravlje ljudi u Sisku a kao zagađivače označila je Rafineriju, Termoelektranu i kemijsku industriju Herbos u Sisku.

Udruga oboljelih od karcinoma, čije je osnivanje bilo najavljeno na toj konferenciji za novinare, osnovana je 7. veljače u hotelu Panonija u Sisku, a Mirjana Glavnik jednoglasno je izabrana za predsjednicu udruge, kaže se u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene