Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poruka predsjednika vlade

Plenković čestitao Božić: ''Prisjećamo se sugrađana koji su nas, nažalost, napustili''

Gordan Jandroković, Mario Banožić
Gordan Jandroković, Mario Banožić DNEVNIK.hr / Sabor RH / MORH
Aktualno Galerija +0 Gordan Jandroković, Mario Banožić Galerija 1/1 >>
Sretan Božić i sve najbolje u 2022. godini u duhu optimizma poželio je predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u božićnoj čestitci svim hrvatskim građankama i građanima te svim sunarodnjacima i sunarodnjakinjama izvan Hrvatske.

''Pred nama je blagdan Kristova rođenja, vrijeme za zajedništvo, obitelj i veselje. Ovo je prigoda da se prisjetimo svih iskušenja s kojima smo bili suočeni u 2021. godini. I ova je godina bila obilježena pandemijom koronavirusa. Prisjećamo se svih naših sugrađana koji su nas, nažalost, napustili'', istaknuo je predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

''Zahvalni smo brojnim zdravstvenim djelatnicima koji su ulagali maksimalne napore da zaštite zdravlje naših građana. Sada je vrijeme da nastavimo s procesom cijepljenja, da se pridržavamo epidemioloških mjera i da na taj način svatko od nas pridonese zdravstvenoj sigurnosti cijeloga društva'', naglasio je premijer.

Pročitajte i ovo Božić u svijetu - 2 Proslave diljem svijeta Saonice su naoštrene, sobovi spremni, a dječje želje samo što nisu ostvarene. Djed Mraz kreće na put: ''Sad je vrijeme da brige pretvorimo u obilje dobre volje''
Pročitajte i ovo Gordan Jandroković, Mario Banožić DRUŠTVO TOLERANCIJE Dijalog, razumijevanje, zajedništvo, posvećenost domovini... ključne su poruke božićnih čestitki šefa Sabora i drugih čelnika

Dodao je i da je ''ovo bila godina u kojoj smo uspjeli ostvariti snažan gospodarski oporavak. Pokazali smo otpornost, snagu, znanje i želju za kvalitetnijim životom. Upravo na tom tragu i u duhu optimizma, a nadam se i u slozi i zajedništvu te sa što manje polarizacije u društvu, svima želim od srca sretan Božić i sve najbolje u 2022. godini!"




 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene