Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proslave diljem svijeta

Saonice su naoštrene, sobovi spremni, a dječje želje samo što nisu ostvarene. Djed Mraz kreće na put: ''Sad je vrijeme da brige pretvorimo u obilje dobre volje''

Aktualno Galerija Božić u svijetu - 1 Božić u svijetu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Božić u svijetu - 2 Božić u svijetu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Božić u svijetu - 3 Božić u svijetu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Božić u svijetu - 4 Božić u svijetu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +3 Božić u svijetu - 5 Galerija 1/8 >>
Brojni gradovi svijeta kao da se natječu koji će biti sjajniji, raskošnije uređen i s više prosinačkog ozračja. U svemu još nedostaje Djed Mraz, koji iz Laponije kreće na put oko svijeta.

Vrijeme je da Djed Mraz i ovog Badnjaka krene na put oko svijeta. U Laponiji traju posljednje pripreme prije dugog i uzbudljivog putovanja.
Saonice su naoštrene, sobovi spremni, a dječje želje samo što nisu ostvarene.

Pisma su neumorno stizala cijelu godinu, ali djedovi vilenjaci sve su zadatke obavili na vrijeme. Svjestan da i ove godine vlada drugačije ozračje, Djed Mraz je poručio:

"Sad je vrijeme da te brige pretvorimo u obilje dobre volje. Dajmo vremena djeci i mladima i učinimo nešto zajedno. Učinimo ovaj Božić svima sretnim i nezaboravnim."

Djed će obići sve, od SAD-a do Rusije, a gradovi su već zasjali u svojem blagdanskom ruhu.

"Svi žele na neki način iskusiti ovakve stvari i nekako je lijepo sve ovo vidjeti nakon što si tako dugo zarobljen u kući”, kazala je April Barberson iz New Yorka.

Šarenilo je eksplodiralo i u Dubaiju, kao i broj turista.

"Puno ljudi dolazi ovdje za Božić i praznike jer je to jedna od najsigurnijih zemalja u ovom trenutku", smatra Marco iz Dubaija.

I Moskva se priprema za novogodišnju noć, a mladi su pomagali u ukrašavanju smreke stare 90 godina, otkriva novinarka Nove TV Dina Ćevid.

"Oduvijek sam maštala da ukrašavam ovu smreku i posjetim ovo mjesto", kazala je djevojčica iz Rusije.

Pročitajte i ovo Božićni duh na Rebru - 1 Pjevali se Zvončići VIDEO Božićni duh na Rebru, djeci s onkologije uz pjesmu podijelili poklone: “Iza ovih zidova je puno stresa i straha. Jako im znači”
Pročitajte i ovo Panoramski kotač - 1 ostaje do kraja siječnja Otvoren divovski panoramski kotač u Osijeku: "Fascinantan je pogled s ovih visina na panoramu grada"

Spektakl je i u Postojnskoj jami, u kojoj su uprizorene žive jaslice dužine pet kilometara puta kroz jamu. Čarobni božićni doživljaj upotpunit će i biblijske glazbene sjene. A u kojem god dijelu svijeta se nalazili, Djed Mraz neće vas zaboraviti.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene