Zagrebačka gradska skupština (Foto: Dnevnik.hr)
Zagrebačka gradska skupština (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Sjednica zagrebačke Gradske skupštine koja je održana u ponedjeljak navečer, prekinuta je na raspravi o prijedlogu gradskog proračuna za 2020. godinu, a njen nastavak zakazan je za utorak u 11 sati.


Iako se četverosatna rasprava o proračunu približavala kraju te se činilo da će zastupnici ubrzo glasovati, predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet prekinuo je sjednicu u 19 sati i 30 minuta kako je jutros i najavio. Njen nastavak zakazan je za utorak u 11 sati.

Vezani članci Zagrebački HDZ podržat će zaduživanje Grada (Foto: Pixsell,Patrik Macek) Zagrebački HDZ podržat će novo zaduženje Grada za 350 milijuna kuna Milan Bandić (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Drago Prgomet izabran za predsjednika zagrebačke skupštine: ''Uzbuđen sam kao kad sam prvi put operirao''

Prgomet je pojasnio da sjednicu prekida zbog opsežnosti dnevnog reda, a njegov prijedlog gradski zastupnici su podržali većinom glasova.

Skupštinska sjednica počela je jutros. Zastupnici su prethodno usvojili tri točke dnevnog reda, a među njima i rebalans gradskog proračuna za ovu godinu. (HINA)