Obavijesti Video Pretražite Navigacija
usvojene tri točke

Prekinuta sjednica zagrebačke skupštine, nastavak rasprave o proračunu u utorak

Zagrebačka gradska skupština (Foto: Dnevnik.hr)
Zagrebačka gradska skupština (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Sjednica zagrebačke Gradske skupštine koja je održana u ponedjeljak navečer, prekinuta je na raspravi o prijedlogu gradskog proračuna za 2020. godinu, a njen nastavak zakazan je za utorak u 11 sati.

Iako se četverosatna rasprava o proračunu približavala kraju te se činilo da će zastupnici ubrzo glasovati, predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet prekinuo je sjednicu u 19 sati i 30 minuta kako je jutros i najavio. Njen nastavak zakazan je za utorak u 11 sati.

Pročitajte i ovo Klizište na Pantovčaku - 3 Stari problem FOTO/VIDEO Uzbuna na Pantovčaku - aktiviralo se klizište: ''Situacija nije bezazlena'' Ilustracija Zbog radova Važna ulica u centru Zagreba zatvara se za sav promet: Pogledajte obilazne pravce

Prgomet je pojasnio da sjednicu prekida zbog opsežnosti dnevnog reda, a njegov prijedlog gradski zastupnici su podržali većinom glasova.

Skupštinska sjednica počela je jutros. Zastupnici su prethodno usvojili tri točke dnevnog reda, a među njima i rebalans gradskog proračuna za ovu godinu. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene