Zagrebačka gradska skupština (Foto: Dnevnik.hr)
Zagrebačka gradska skupština (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Sjednica zagrebačke Gradske skupštine koja je održana u ponedjeljak navečer, prekinuta je na raspravi o prijedlogu gradskog proračuna za 2020. godinu, a njen nastavak zakazan je za utorak u 11 sati.


Iako se četverosatna rasprava o proračunu približavala kraju te se činilo da će zastupnici ubrzo glasovati, predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet prekinuo je sjednicu u 19 sati i 30 minuta kako je jutros i najavio. Njen nastavak zakazan je za utorak u 11 sati.

Vezani članci Šteta od potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu - 3 Raspisan javni poziv stručnjacima za procjenu šteta od potresa, pregledavat će i procjenjivati prijavljenu štetu Zagrebački gradonačelnik na sjednici Gradske skupštine (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) ''Bandić će potrošiti stotinu tisuća kuna na izvanrednu sjednicu skupštine. Nema razloga zašto to ne bi moglo čekati.''

Prgomet je pojasnio da sjednicu prekida zbog opsežnosti dnevnog reda, a njegov prijedlog gradski zastupnici su podržali većinom glasova.

Skupštinska sjednica počela je jutros. Zastupnici su prethodno usvojili tri točke dnevnog reda, a među njima i rebalans gradskog proračuna za ovu godinu. (HINA)