Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Petrović

U tjednu iza nas dobili smo novu Vladu i Sabor, a izjavom nakon poplava u Zagrebu šokirao je gradonačelnik Bandić

Pregled tjedna podsjeća na važne događaje u tjednu za nama.

Sabor je ovog tjedna potvrdio novu Vladu Andreja Plenkovića sa 76 glasova za i 59 protiv, a 16 zastupnika uopće nije glasovalo, a nitko to nije ozbiljnije istražio.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Najvažnija zbivanja Ivana Petrović donosi pregled ključnih događaja proteklog tjedna Pregled tjedna - Barbara Golja Tjedni pregled Barbare Golja Novi državni odvjetnik, prvi Putinov intervju i obvezni vojni rok događaji su koji su obilježili tjedan

Zastupnike iz koalicije Domovinskog pokreta brine SDSS-ov Boris Milošević koji je novi potpredsjednik Vlade. U tome prednjače Zlatko Hasanbegović, Karolina Vidović Krišto koja koaliciju naziva protuustavnom i Hrvoje Zekanović koji misli da mu je premijer izrazom ''novi suverenizam'' ukrao šou. Taj pojam je ušao u svojevrsnu modu.

Sljedeći će tjedan Sabor raspravljati o prijedlogu zakona o obnovi Zagreba kojeg je, nakon potresa, pogodila i poplava zbog velike količine kiše. Sramota za glavni grad i vodstvo grada. Sramota za Bandića nakon svih bravura. Još je izjavio da bi, da nije poginuo vatrogasac, poplavu zaboravili u 24 sata. Za ne povjerovati. I ako je od gradonačelnika, previše je. Ljudi su doslovno plivali da bi spasili drugoga, poput Mirne koja je spasila Josipa iz tonućeg automobila.

U tjednu koji je za nama veledrogerije su problematizirale dug od 4 milijarde i prijeteću nestašicu lijekova, a ministar Marić im je isplatio 500 milijuna od milijarde koju su tražili kao vatrogasnu mjeru. Korona divlja po svijetu. Alarmantno je u nas i svugdje oko nas, a posebno u susjednoj Srbiji gdje je, prema riječima talijanskih eksperata, virus mutirao u opasniji oblik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene