Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije stalno zaposlen

Krešimir Macan će savjetovati Vladu, objavljeno i koliko će biti plaćen

Krešimir Macan (Foto: Pixell)
Krešimir Macan (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Premijer Andrej Plenković imenovao je Krešimira Macana svojim posebnim savjetnikom.

Andrej Plenković imenovao je Krešimira Macana posebnim savjetnikom predsjednika Vlade za strateško komuniciranje. Macan počinje raditi 1. siječnja 2018. godine, a plaća će mu biti 9000 kuna (neto) mjesečno, prema članku 23. Zakona o Vladi Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

Posebni savjetnik premijera neće biti u stalnom radnom odnosu, već će po Plenkovićevu nalogu obavljati poslove kada to bude potrebno.

Macan je vlasnik agencije za odnose s javnošću Manjgura i stručnjak je za političke komunikacije te krizno i strateško komuniciranje. Početkom 2000. neko je vrijeme proveo i kao savjetnik za komunikaciju u premijera Ivice Račana, a radio je i u Uredu predsjednika Franje Tuđmana. Bio je član političke kampanje za splitskog gradonačelnika Željka Keruma 2009. godine.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene