Dražen Mavrić (Foto: Vijesti Nove TV)
Dražen Mavrić (Foto: Vijesti Nove TV)

Privlačenje publike projektima lokalne produkcije središnja je tema ovogodišnjeg NEM panela koji se tradicionalno održava u Dubrovniku.


Na pitanja kako zadržati gledatelje i nastaviti proizvoditi konkurentan sadržaj, odgovarao je i čelni čovjek Nove TV - jer programi Nove TV iz lokalne domaće produkcije godinama su rekorderi gledanosti. Mnogi od njih su i sjajan izvozni proizvod.

Vezani članci Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Bilman se pohvalio selfijem s Majom Šuput: "Neki su svoje gumbe postiskali, a neki još čekaju" Ecija Ojdanić (Foto: Mirko Janković) Kad i s 45 imaš tijelo boginje poput naše poznate glumice, na sebe možeš odjenuti što god želiš

"Nemojmo se zavaravati, možete vi imati i domaću produkciju koja ne funkcionira. Za proizvesti dobar proizvod je potrebno znati što treba proizvesti, ali definitivno i kako ga treba proizvesti. U tome je i tajna naše priče. Rezultati pokazuju da mi znamo kako proizvesti ono što gledatelji žele i vole gledati", ističe Dražen Mavrić, predsjednik uprave Nove TV.