Dražen Mavrić (Foto: Vijesti Nove TV)
Dražen Mavrić (Foto: Vijesti Nove TV)

Privlačenje publike projektima lokalne produkcije središnja je tema ovogodišnjeg NEM panela koji se tradicionalno održava u Dubrovniku.


Na pitanja kako zadržati gledatelje i nastaviti proizvoditi konkurentan sadržaj, odgovarao je i čelni čovjek Nove TV - jer programi Nove TV iz lokalne domaće produkcije godinama su rekorderi gledanosti. Mnogi od njih su i sjajan izvozni proizvod.

Vezani članci Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Smijeh, suze, pravi spektakl: Koji vas je par osvojio u prvoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''? Martina Živko (Foto: Instagram) Ljepotica Martina koju gledamo u novom showu ispričala nam je kako se odlučila na veliki korak u životu

"Nemojmo se zavaravati, možete vi imati i domaću produkciju koja ne funkcionira. Za proizvesti dobar proizvod je potrebno znati što treba proizvesti, ali definitivno i kako ga treba proizvesti. U tome je i tajna naše priče. Rezultati pokazuju da mi znamo kako proizvesti ono što gledatelji žele i vole gledati", ističe Dražen Mavrić, predsjednik uprave Nove TV.