Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LEX PERKOVIĆ

Jandroković oštro odgovorio Milanoviću: "Marlon Brando me optužio da lažem o stavu Zlate Đurđević, pa da otklonimo svaku dilemu..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Sabora Gordan Jandroković odgovorio je predsjedniku Zoranu Milanoviću, a povod je bio stav Zlate Đurđević o tzv. lex Perković.

"Marlon Brando me optužio da lažem o stavu Zlate Đurđević u vezi s izručenjem Perkovića i Mustača, pa da otklonimo svaku dilemu, prilažem poveznicu na intervju Zlate Đurđević Novom listu iz 2014. godine novinaru Draženu Ciglenečkom pod naslovom 'Vrhovni sud u slučajevima Perkovića i Mustača nije poštovao Ustav'", napisao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković na Facebooku. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Ne može biti premijer ANKETA Slažete li se s odlukom Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću? Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera"

U jeku polemike oko izbora Zlate Đurđević ponovno se otvorilo i pitanje tzv. lex Perkovića. Naime, predsjednik Milanović demantirao je predsjednika Sabora koji je prozvao Đurđević zbog tog slučaja. 

Zlata Đurđević, kandidatkinja predsjednika Zorana Milanovića za šeficu Ustavnog suda, danas je priopćenjem demantirala tvrdnje da je postupala protuzakonito, da je bila za tzv. lex Perković te da je povezana s predsjednikom Republike.

 

MARLON BRANDO ME OPTUŽIO DA LAŽEM O STAVU ZLATE ĐURĐEVIĆ OKO IZRUČENJA PERKOVIĆA I MUSTAČA Pa da otklonimo svaku dilemu,...

Objavljuje Gordan JandrokovićSrijeda, 31. ožujka 2021.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene