Obavijesti Video Pretražite Navigacija
megapljačka i krivci

"Nema odustajanja unatoč udarima": Grmoja sazvao novo saslušanje o Ini, ponovo pozvao Plenkovića

Nakon što je prošlog četvrtka održana sjednica Antikorupcijskog vijeća vezana za aferu u Ini, šef Vijeća Nikola Grmoja sazvao je novo saslušanje.

Nakon Dragana Kovačevića pred Vijeće bi trebali stati članovi Uprave Ine Niko Dalić, Barbara Dorić, Darko Markotić, Ivan Krešić, Davor Mayer, ali i premijer Andrej Plenković i bivši ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, objavio je Grmoja na svojem profilu na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Antikorupcijsko vijeće Oporba žestoko odgovorila Plenkoviću: "Jadni i čemerni ljudi sjede Vama u Saboru"

Pročitajte i ovo Sjednica Antikorupcijskog vijeća - 2 Zaiskrilo i među članovima O čemu se sve razgovaralo na sjednici Antikorupcijskog vijeća? Kovačević optužio Plenkovića i Ćorića, stigao i odgovor premijera

"Nema odustajanja unatoč udarima sa svih strana, nema povlačenja unatoč zastrašujućim izjavama premijera koji najavljuje istragu nad oporbom zbog Antikorupcijskog vijeća. Nastavljamo odlučno i fokusirano dok do kraja ne rasvijetlimo ulogu Vlade u korupciji, ali i veleizdaji oko gašenja sisačke rafinerije i preusmjeravanju hrvatske nafte u Mađarsku", stoji, među ostalim, u njegovoj objavi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene