Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednica se prisjetila djeda

Pozdravila na čakavskom: "Bila su mi prekrasna vremena s nonićem, gazili bi grožđe nakon berbe"

Kolinda Grabar Kitarović u Novom Vinodolskom (Foto: Vijesti Nove TV u 14 sati)
Kolinda Grabar Kitarović u Novom Vinodolskom (Foto: Vijesti Nove TV u 14 sati) Vijesti Nove TV u 14 sati
Aktualno Galerija +0 Kolinda Grabar Kitarović u Novom Vinodolskom (Foto: Vijesti Nove TV u 14 sati) Galerija 1/1 >>
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je u Novom Vinodolskom otvorila Ružicu Vinodola, tradicionalnu manifestaciju nadahnutu vinodolskom prošlošću.

Okupljenima je prvo poželjela dobrodošlicu na domaćoj čakavštini, a zatim i turistima na engleskom jeziku. U sklopu manifestacije održano je natjecanje u vinarskim i vinogradarskim običajima, poput branja i mašćenja grožda, koji ni predsjednici nisu strani.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Tko je sabotira i protiv nje lobira... Što je presudilo da Grabar-Kitarović izgubi izbore? Eksplozivne optužbe o Rusima nije pojasnila, a Dnevnik Nove TV pitao je SOA-u što zna o tome Kolinda Grabar-Kitarović Ovakvo društvo nije birala! Ima danonoćnu zaštitu tri i pol godine nakon mandata: "Sloboda mi je draža"

"Dobra večer svima, red je da vas pozdravim na domaćoj čakavštini, jako je lipo bit ovdi s vami, nisam ovdje prvi put a ni zadnji. I ja sam kao mala često išla s njime u vinograd, pomagala mu u vinogradu, meni su to bila prekrasna vremena s mojim nonićem i nakon što bi bila berba svi bi mi gazili grožđe", prisjetila se predsjednca druženja sa svojim djedom.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene