Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj iz Stupovače

Nakon priče u Pozivu o prijelazu smrti, probudile su se institucije: "Dosta toga je obećano..."

Aktualno Galerija Stupovača - 1 Stupovača - 1 Foto: DNEVNIK.hr Stupovača - 2 Stupovača - 2 Foto: DNEVNIK.hr Stupovača - 3 Stupovača - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sanela Kretić Galerija 1/4 >>
Nakon što je Poziv Domagoja Mikića donio priču o problematičnoj zebri u Stupovači, probudile su se institucije.

Prošlog tjedna Poziv je donio priču mještana naselja Stupovača nadomak Kutine. Njihovo selo razdvaja državna cesta DC 45. I glavni problem im je jedina zebra za koju kažu da bi bilo bolje da je nema.

Osim što zebra vodi ravno u križanje, a s druge strane ravno u travu, mještani tvrde da je pješački prijelaz slabo vidljiv i loše označen.

Njihove tvrdnje potvrdio je i profesor prometnog fakulteta, a nakon gostovanja u Pozivu, probudile su se Hrvatske ceste koje upravljaju spornom dionicom.

Pročitajte i ovo Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku...

Pročitajte i ovo Antonija Hrustić Policija moli za pomoć Nestala je 18-godišnja Antonija Hrustić: Jeste li je vidjeli?

Uživo iz Stupovače javila se Sanela Kretić koja je i dojavila problem.

"Tri dana nakon emitiranja priče, Hrvatske ceste izašle su na teren te su prometnim znakom dodatno označile naš pješački prijelaz. U najavi su i vibrirajući trake koje bi uvelike pomogle našem problemu.

Stupovača - 3 Sanela Kretić Foto: DNEVNIK.hr

Dosta toga je obećano, nadamo se samo da neće ostati na praznoj priči. Isto tako, inzistiramo na naletnom semaforu ili semaforu za pješake koje smatramo kao adekvatnim rješenjem za naš problem.

Žalosno je to što se mora dogoditi tragedija, što se moraju kontaktirati mediji kako bi se stvari pomaknule s mrtve točke" ispričala je. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene