Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijedio djevojčicu

Policija građane moli pomoć: Potraga za vozačem koji je pobjegao s mjesta nesreće i dalje traje

Nesreća (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Nesreća (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Automobilom udario pješakinju i pobjegao (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Automobilom udario pješakinju i pobjegao (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nesreća (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Zagrebačka policija još traga za vozačem koji je u četvrtak poslijepodne vozilom nanio ozljede djevojčici, u Baštijanovoj ulici. Vozač je napustio mjesto događaja i nije pružio unesrećenoj pomoć. Djevojčica je hospitalizirana s prijelomom potkoljenice i lakšim ozljedama glave te je izvan životne opasnosti.

"Mogu reći da su sve raspoložive snage policije usmjerene na pronalazak počinitelja, no za sada isti nije pronađen. Stoga se mole građani da ako imaju ikakva saznanja o prometnoj nesreći odnosno počinitelju da se jave u drugu postaju prometne policije Zagreb ili da nazovu 192", rekla je Martina Dragičević iz II. postaje prometne policije. 

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac Oko 6:50 ujutro Tragedija u Sisku: Mlađi vozač izletio s ceste i poginuo Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene