Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAOS U SABORU

VIDEO Ovo nismo smjeli čuti: Grmoji mikrofon ostao uključen, poslušajte što je šaptao Mariji Selak Raspudić - "Ovo smo jako loše napravili..."

Izglasavanje Izmjena i dopuna Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti u Saboru danas je bilo popraćeno burnim sukobima.

Kaos u Saboru obilježio je današnje glasanje o Izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Prvo je predsjedavajući Gordan Jandroković podijelio hrpu opomena nizu zastupnika koji su htjeli govoriti pravdajući to povredama Poslovnika, s čime se Jandroković nije složio ustvrdivši da je riječ o replikama.

Pročitajte i ovo Nova lica u Saboru - 1 Velik broj Nova lica u Saboru: Dolaze iz različitih političkih opcija, a ima i jedan volonter Nikola Grmoja, Gordan Jandroković, Hrvoje Zekanović Veselo u Saboru Grmoja, Zekanović, Jandroković i - Gibonni: ''I svetica i kurva nije lako bit''

Potom su se mogli čuti i povišeni tonovi, pa je tako zastupnica Marija Selak Raspudić u jednom trenutku vikala da je iznesu van, Jandroković je vikao na Miru Bulja koji se šetao sabornicom i upućivao komentare, a Nino Raspudić se na koncu raspravljao s Peđom Grbinom. 

Jandroković je na kraju apelirao: "Padaju teške riječi, javnost nas gleda, molim da se ponašamo u granicama civiliziranog."

"Ovo smo jako loše napravili, okrenuli smo sve kontra sebe", rekao je potom Mostov Nikola Grmoja svojoj kolegici Selak Raspudić, ne znajući da su mikrofoni ostali uključeni. "Nismo", odgovorila mu je ona.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene