Na javni poziv za predsjednika Vrhovnog suda dosad su stigle tri prijave, a među njima još uvijek nema kandidature Zlate Đurđević.


Posljednji je dan javnog poziva za izbor nove čelne osobe Vrhovnog suda, a dosad su stigle tri prijave.

Vezani članci Vrhovni sud Republike Hrvatske Vrhovni sud silovatelju smanjio kaznu zatvora: Ženu za vrijeme okupacije vezao žicom, udario palicom i više puta silovao Ivo Sanader Vrhovni sud odlučuje o jedinoj Sanaderovoj oslobađajućoj presudi. Bivši premijer pratio raspravu videolinkom iz Remetinca

Jedna je sutkinje Visokog kaznenog suda Lane Peto Kujundžić, druga ona odvjetnika Šime Savića, koji je odustao od ustavne tužbe zbog nedovršene procedure pri prvom pozivu, a treća pravnice sa splitskog Fakulteta strojarstva i brodogradnje Snježane Rizvan.

Zlata Đurđević Zlata Đurđević reagirala na prozivke: "S Milanovićem nikada ranije nisam imala bilo kakve kontakte ili susrete"

Đuro Sessa Đuro Sessa objavio da se neće javiti na novi javni poziv za čelnika Vrhovnog suda: "Mislim da bi to bilo naivno"

Čeka se program i prijava Zlate Đurđević, profesorice sa zagrebačkog Pravnog fakulteta, koja je i izbor predsjednika Zorana Milanovića. HDZ je ranije poručio da je neće podržati.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju