Na javni poziv za predsjednika Vrhovnog suda dosad su stigle tri prijave, a među njima još uvijek nema kandidature Zlate Đurđević.


Posljednji je dan javnog poziva za izbor nove čelne osobe Vrhovnog suda, a dosad su stigle tri prijave.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković o izboru novog predsjednika Vrhovnog suda: ''Nema nikakve ustavne krize. Ništa se ovdje dramatično ne događa'' Darko Milković Nova sjednica već je zakazana: Državno sudbeno vijeće u srijedu odlučuje o trećem javnom pozivu za predsjednika Vrhovnog suda

Jedna je sutkinje Visokog kaznenog suda Lane Peto Kujundžić, druga ona odvjetnika Šime Savića, koji je odustao od ustavne tužbe zbog nedovršene procedure pri prvom pozivu, a treća pravnice sa splitskog Fakulteta strojarstva i brodogradnje Snježane Rizvan.

Zlata Đurđević Zlata Đurđević reagirala na prozivke: "S Milanovićem nikada ranije nisam imala bilo kakve kontakte ili susrete"

Đuro Sessa Đuro Sessa objavio da se neće javiti na novi javni poziv za čelnika Vrhovnog suda: "Mislim da bi to bilo naivno"

Čeka se program i prijava Zlate Đurđević, profesorice sa zagrebačkog Pravnog fakulteta, koja je i izbor predsjednika Zorana Milanovića. HDZ je ranije poručio da je neće podržati.