Obavijesti Video Pretražite Navigacija
još malo vremena

Posljednji dan za prijavu: Dosad stigle tri kandidature za šefa Vrhovnog suda, među njima nije ona Zlate Đurđević

Na javni poziv za predsjednika Vrhovnog suda dosad su stigle tri prijave, a među njima još uvijek nema kandidature Zlate Đurđević.

Posljednji je dan javnog poziva za izbor nove čelne osobe Vrhovnog suda, a dosad su stigle tri prijave.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SDP-OVCI NAPUSTILI SJEDNICU Odbor za pravosuđe podržao Đuru Sessu za predsjednika Vrhovnog suda Slika nije dostupna DJEDOVINU PRODAO AGROKORU Sporna im Sessina imovinska kartica: SDP odgodio sjednicu Odbora o novom predsjedniku Vrhovnog suda

Jedna je sutkinje Visokog kaznenog suda Lane Peto Kujundžić, druga ona odvjetnika Šime Savića, koji je odustao od ustavne tužbe zbog nedovršene procedure pri prvom pozivu, a treća pravnice sa splitskog Fakulteta strojarstva i brodogradnje Snježane Rizvan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "strogo sam se držala ustava i zakona" Zlata Đurđević reagirala na prozivke: "S Milanovićem nikada ranije nisam imala bilo kakve kontakte ili susrete"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON VELIKE AFERE Đuro Sessa objavio da se neće javiti na novi javni poziv za čelnika Vrhovnog suda: "Mislim da bi to bilo naivno"

Čeka se program i prijava Zlate Đurđević, profesorice sa zagrebačkog Pravnog fakulteta, koja je i izbor predsjednika Zorana Milanovića. HDZ je ranije poručio da je neće podržati.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene