Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u prvom planu

Svjetski mediji objavljuju fotografije s Pantovčaka, ali ne zbog Zorana Milanovića

Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića
Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića Ured predsjednika Republike Hrvatske/Filip Glas
Aktualno Galerija Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske/Filip Glas Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske/Filip Glas Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske/Filip Glas Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske/Filip Glas +2 Bill Bellichick u uredu predsjednika Zorana Milanovića Galerija 1/7 >>
Glavni trener američkog nogometnog kluba New Englands Patriots koji vuče hrvatske korijene Bill Bellichick nedavno je primio odličje kod hrvatskog predsjednika. Fotografiju su prenijeli svjetski mediji zbog jednog detalja.

Popularnog trenera američkog nogometa hrvatskih korijena Billa Belichicka (72) predsjednik Zoran Milanović nedavno je ugostio i odlikovao Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara. Događaj su prenijeli brojni svjetski mediji, ali ne zbog dodjele odličja već zbog Belichickove pratnje - skoro pedeset godina mlađe Jordan Hudson (24). 

Bivši glavni trener New Englands Patriotsa u vezi je s Hudson od kako se okončala njegova dugogodišnja veza s Lindom Holliday. Jedna od Hudsoninih prijateljica otkrila je da se par upoznao na letu iz Bostona za Floridu još 2021. godine, prenosi New York Post

Pročitajte i ovo Otvaranje Eura u Njemačkoj - 2 Euro 2024 Preprodao ulaznicu za Euro pa dobio paprenu kaznu: "Trebao si dobiti još više"

"Zbližili su se radeći na projektu na kojem je kao studentica radila. Razmijenili su kontakte nakon slijetanja i ostali su prijatelji mjesecima, razgovarali su o njenim projektima i poslu navijačice. Nakon što se Belichick razdvojio od Linde, postali su više od prijatelja", rekla je. 

Par je navodno u vezi od 2022. godine, a nedavno su svoju vezu odlučili obznaniti javnosti. U ožujku ove godine Belichick je primijećen kako navija za Hudson na natjecanju navijačica, a viđeni su i tijekom njegovog puta u Hrvatsku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene