Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više nisu iznimke

Javnost je već navikla, no političari su u javnoj komunikaciji sve brutalniji

Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/4 >>
Javnost je već naviknula na neprimjerene, proste izjave političara, pa one više nisu iznimka. Ovoga puta u glavnoj je ulozi jedan županijski vijećnik u Splitu koji je javno čitao i osudio objave Damira Krstinića.

Izvanredni profesor splitskog fakulteta FESB -a i vijećnik splitsko - dalmatinske Županije, Damir Krstinić na službenom je putu u Italiji. Ipak, HDZ -ov Ante Sanader želio je da se javno čuje i osudi Krstinićeva objava na društvenoj mreži pa ju je pročitao na Županijskoj sjednici .

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

SDP u zagrebu se ogradio od objave. "Koliko znam, on nije naš član", rekao je predsjednik SDP-a, Davor Bernardić.

U Županijskom SDP -u objavu osuđuju, ali i ističu da je Krstinić to objavio u ljutnji,kasneći na službeno putovanje jer su ceste bile blokirane građevinskim radovima i biciklističkom utrkom.

"Naravno mi se s njima ne slažemo i osuđujemo ih ali i HDZ je licemjeran jer imaju članove koji se skidaju goli ili tuku žene a nemaju nikakve probleme s tim", rekao je Matko Kuzmanić.

Političari su u javnoj komunikaciji sve brutalniji i neugodniji.

Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Psovke političara u javnosti (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

"Ako čak budu i prosti onda okolina obraća pažnju i to bude zanimljivo. Javnosti se šalje pogubna poruka da mirno i civilizirano više nemaju nikakvog smisla", upozorava psihologinja, Mirjana Nazor.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene