Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"NIŠTA STRAŠNO"

Pušten muškarac kojeg je policija privela pod sumnjom da je napao splitskog gradonačelnika

Policija je u subotu privela muškarca za kojeg se sumnjalo da je upleten u napad na splitskog gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu, no navečer su izvijestili da je pušten jer nije utvrđeno da je u tome sudjelovao.

"U odnosu na događaj fizičkog napada na 53-godišnjaka sinoć u Splitu, danas je u službene prostorije policije privedena jedna muška osoba koja se dovodi u svezu s navedenim događajem, te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje", priopćila je PU splitsko-dalmatinska. 

Pročitajte i ovo Napad rastrojenog muškarca na skupinu mladih u automobilu Zabijao se automobilom VIDEO Obrat u slučaju pomahnitalog nasilnika: Smijenjen šef policijske postaje, disciplinski postupak protiv dvojice policajaca Screenshot Noć užasa u Splitu UZNEMIRUJUĆE Objavljena stravična snimka iz Splita! Muškarac divljački napada mlade, oni vrište: "Vozi, samo bježi, ubit će nas!"

Kasnije tijekom večeri objavili su pak da je muškarac pušten jer nije utvrđena sumnja da je sudjelovao u tom izgredu.

Policija je, ne navodeći ime splitskog gradonačelnika, priopćila kako tijekom kriminalističkog istraživanja napada na 53-godišnjeg muškarca, "nije utvrđena sumnja da je osoba koju smo dovodili u svezu s događajem, sudjelovala u njemu, te je puštena”.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, navode iz policije.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara napadnut je u petak navečer u Splitu. Putem Facebooka je poručio da je dobro i da se "ništa strašno nije dogodilo".

Za incident su odgovorna dvojica muškaraca koji su gradonačelnika Splita vrijeđali, a zatim i udarili. Napadnut je u ulici Solurat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene