Policija je završila kriminalističko istraživanje o slučaju djevojčice u Rovinju koja je ostavljena u automobilu na vrelih četrdeset stupnjeva. Protiv 33-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava.

Galerija


Završeno je policijsko istraživanje slučaja koji je šokirao Hrvatsku - četverogodišnja djevojčica bori se za život nakon što je provela nekoliko sati zatvorena u automobilu na ekstremnim temperaturama.

Vezani članci Ana Ivanović (Foto: Instagram) Srpsku ljepoticu javnost inače obožava, no ovog puta je uspjela sve razbjesniti Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 USKOK provodi veliku istragu zbog primanja mita: Osumnjičena i dvojica ravnatelja nacionalnih parkova

Iz PU istarske su za DNEVNIK.hr potvrdili da će protiv 33-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava. ''Možemo potvrditi da je završeno kriminalističko istraživanje i da će Državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u kazneno djelo povrede djetetovih prava", rekla je glasnogovornica istarske policije.

Prema posljednjim informacijama, stanje djevojčice je jako teško, ozbiljno i neizvjesno. Liječnici u KBC-u Rijeka čine sve da se ne pogorša.

Djevojčičinom stanju kumovala je ekstremna vrućina. ''Kada je došlo bez svijesti u komatoznom stanju s visokom temperaturom, oko 40, i kao posljedica te temperature dijete je imalo one febrilne konvulzije, odnosno one epileptičke napadaje koji nastaju kao posljedica temperature'', rekla je ravnateljice Opće bolnice Pula Irena Hrstić.