Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HVALEVRIJEDAN POTEZ

Lijepa gesta policajke: Platila ženi izradu nove osobne iskaznice i spasila je globe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospođi kojoj je istekla osobna iskaznica prijetila je kazna od 500 kuna, ali je policajka Dijana Šimeta uvidjela da bi to za njezinu obitelj značilo velike probleme pa je uzela stvar u svoje ruke.

Policajka Dijana Šimeta iz Pitomače platila je ženi (39), koju je trebala opomenuti da joj je istekla osobna iskaznica i uručiti joj kaznu od 500 kuna, izradu novog dokumenta.

Pročitajte i ovo Ilustracija koje veselje U školi u Pitomači vlada prava euforija: "Baby boom kakav se ne pamti" Slika nije dostupna Izmjene zakona Više neće biti iznimki: Uređuje se promjena u izdavanju osobnih iskaznica

Ženi je u srpnju istekla osobna, a s obzirom na to da novu nije izradila unutar 15 dana, trebala joj je uslijediti kazna od 500 kuna. No, Šimeta je dolaskom na njezinu kućnu adresu uvidjela da je gospođa u teškoj financijskoj situaciji te da bi joj trošak izrade nove osobne mogao predstavljati veliki problem, javila je PU virovitičko-podravska.

Policajka je zatim izdala naredbu kojom ju se obvezuje da u roku 15 dana podnese zahtjev za novom osobnom, čime će ispuniti obavezu i izbjeći pokretanje prekršajnog postupka. Potom je o svemu obavijestila svog nadređenog i zatražila ga da ona o svom trošku plati izdavanje nove osobne.

Uplatnicu je odnijela gospođi, ne rekavši joj tko je platio trošak izrade novog dokumenta, a ona je idućeg dana podnijela zahtjev za izradu nove osobne te se zahvalila svima u postaji, kažu u PU virovitičko-podravskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene