Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promotivna akcija

Pokupi duplo u Tele2 i 12 mjeseci pričaj koliko hoćeš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preneseš li broj do lipnja u Tele2 mrežu, kupiš duplo! Dvostruko više prometa, naime, svim korisnicima koji prenesu broj u Tele2 mrežu daruje mobilni operater Tele2 čak 12 mjeseci.

U tijeku je velika promotivna akcija za sve korisnike usluge prijenosa broja, bez obzira jesu li korisnici na bonove ili pretplatnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna QR kod Japanski recept za restorane Slika nije dostupna Promotivni članak Međunarodni viteški turnir u Svetoj Heleni

Usluga prijenosa broja na hrvatsko je tržište uvedena 2006. godine i od tada je prenešeno oko 110.000 brojeva. Od ukupnog je broja u Tele2 mrežu prenešeno više od 90 posto, a Tele2 ovog proljeća svim korisnicima koji prenesu broj nudi nove, dvostruke pogodnosti.

Svi pretplatnici koji prenesu broj ostvaruju pravo na dvostruko više usluga za istu cijenu – na svakih 100 potrošenih kuna, Tele2 daruje dodatnih 50. Prevedeno u minute razgovora, Tele2 korisnici moći će za 50 kuna razgovarati 100 minuta, a za 100 kuna čak 300 minuta prema svim mrežama. Isto je i sa prepaid korisnicima – na svaku prvu nadoplatu, Tele2 daruje 50 kuna, a cijela se ponuda odnosi na 12 mjeseci po prijenosu broja. Dodatne kune, naravno, mogu se iskoristiti za sve usluge u Tele2 mreži – od surfanja internetom putem mobitela pa do slanja sms-a, mms-a i korištenja svih dodatnih usluga.

Osim ove 'duplo' ponude, Tele2 je svim korisnicima prijenosa broja priredio i mobilne uredjaje po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj.

Postupak prijenosa je jednostavan – samo treba doći na neko od ovlaštenih Tele2 prodajnih mjesta i potpisati Zahtjev za prijenos broja. U roku od 10 dana korisnik biva prebačen u Tele2 mrežu i može početi s korištenjem Tele2 usluga – od glasovnih do podatkovnih, najnižih cijena na tržištu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene