Obavijesti Video Pretražite Navigacija
121 četvorni metar

Pogledajte kako izgleda "roštiljaona" koju ministar Tolušić nije prijavio u imovinskoj kartici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Tolušić, ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade, kaže da u objektima koje nije prijavio u imovinskoj kartici - roštilja. Pogledajte kako izgleda ta "roštiljaona" kojom se bavi i Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa.

Ministar Tomislav Tolušić u imovinskoj kartici je prijavio kuću od 165 četvornih metara iako u stvarnosti posjeduje kuću i objekte veličine 330 četvornih metara. 

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Slika nije dostupna Naveo puno manju vrijednost A ima najmanje 300 kvadrata: Za Žinićevog zamjenika Rosavca luksuzna kuća u vinogradu je samo - klijet

Zbog toga, kao i zbog izvođača radova na ministrovoj kući, koje je u vrijeme dok je bio virovitičko-podravski župan, gradila tvrtka Građevinarstvo Horvat, a koja je u to vrijeme dobivala poslove u Tolušićevoj županiji. 

Ministar je danas novinarima poručio da mogu doći pogledati gdje živi te da je prijavio samo neto kvadraturu u kojoj živi. U pomoćnom objektu, kojeg nije prijavio, ministar kaže da - roštilja.

Pogledajte u galeriji kako izgleda ta "roštiljaona" od 121 četvornog metra koju ministar nije prijavio u imovinskoj kartici. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene