Tomislav Tolušić, ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade, kaže da u objektima koje nije prijavio u imovinskoj kartici - roštilja. Pogledajte kako izgleda ta "roštiljaona" kojom se bavi i Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa.

Galerija


Ministar Tomislav Tolušić u imovinskoj kartici je prijavio kuću od 165 četvornih metara iako u stvarnosti posjeduje kuću i objekte veličine 330 četvornih metara. 

Vezani članci Tomislav Tolušić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) U Vladi zavjet šutnje o kvadraturi kuće potpredsjednika Tomislava Tolušića Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ministar Tolušić u imovinskoj kartici "prepolovio" kuću: "Tu su još neki objekti koji se ne upisuju"

Zbog toga, kao i zbog izvođača radova na ministrovoj kući, koje je u vrijeme dok je bio virovitičko-podravski župan, gradila tvrtka Građevinarstvo Horvat, a koja je u to vrijeme dobivala poslove u Tolušićevoj županiji. 

Ministar je danas novinarima poručio da mogu doći pogledati gdje živi te da je prijavio samo neto kvadraturu u kojoj živi. U pomoćnom objektu, kojeg nije prijavio, ministar kaže da - roštilja.

Pogledajte u galeriji kako izgleda ta "roštiljaona" od 121 četvornog metra koju ministar nije prijavio u imovinskoj kartici.