Damir Krstičević
Damir Krstičević Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Vlada je na današnjoj telefonskoj sjednici donijela niz kadrovskih odluka.


Vlada je danas na telefonskoj sjednici donijela Odluku o imenovanju članova stalnih radnih tijela Vlade, a sastav tih tijela može se pogledati OVDJE.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Plenković o inicijativi oporbe: "Ucjenjivači su ostavljeni izvan većine i sad se međusobno glođu tezom o dubokoj državi" Sjednica Vlade, ilustracija Plenković: ''Ako se nastavi trend, tijekom vikenda ćemo vidjeti što s mjerama nakon 1. veljače''

Premijer Andrej Plenković imenovao je Damira Krstičevića posebnim savjetnikom predsjednika Vlade za poslove obrane te dr. sc. Matu Granića za vanjsku politiku.

Državnom tajnicom Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade imenovana je Željka Josić, koja će na dužnost stupiti 10. kolovoza. Daliboru Šemperu dano je ovlaštenje za obavljanje poslova predstojnika Ureda potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske, do provedbe javnog natječaja za imenovanje predstojnika Ureda, a najduže do šest mjeseci.

Poslove glavnog tajnika Ministarstva pravosuđa i uprave do provedbe javnog natječaja, a najduže do 6 mjeseci, obavljat će Danijel Škugor, izvijestili su iz Vlade.