Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na visokoj je poziciji

Oglasio se ministar Božinović o policajcu koji je pijan skrivio nesreću kod Rijeke

Teška prometna nesreća doogodila se prošlog petka kod Rijeke. Policajac pod utjecajem alkohola vozio je suprotnim smjerom autoceste A6 i izazvao sudar. Nesreća se dogodila kod vijadukta Svilno, a 23-godišnjak i 22-godišnja putnica iz automobila koji se kretao svojom trakom, ozlijeđeni su. Riječka policija o nesreći je izvijestila nakon upita novinara. Riječ je o službeniku na visokoj poziciji - potvrdio je to i ministar unutarnjih poslova.

"Županijska državna odvjetnica je od početka preuzela rukovođnje očevidnim radnjama tako da to automatski znači da ne može biti nikakvog zataškavanja. A kad se prikupi sve ono što treba vezano i za postupanja policijskih službenika županijske državne odvjetnice onda će i rukovodstvo na razini PU goranske ovisno o tome preuzeti korake", rekao je Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Dobre vijesti za dužnike Kamatne stope će se smanjiti, ministar Primorac: "To bi moglo utjecati i na inflatorna kretanja"

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Aktualno FOTO Policija pronašla nevjerojatan arsenal: Sedam osoba skrivalo dovoljno oružja za manju vojsku Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 1 Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 1 Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 2 Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 2 Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 3 Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 3 Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 4 Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 4 Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 5 Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 5 Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka +7 Policija na tiskovnoj konferenciji prezentirala zaplijenjeno oružje - 6 Hrvatska FOTO Policija pronašla nevjerojatan arsenal: Sedam osoba skrivalo dovoljno oružja za manju vojsku 1/13 >>
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene