Jelena Pavičić Vukičević u žičari
Jelena Pavičić Vukičević u žičari Foto: Jelena Pavičić Vukičević

Kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević na svom Facebook profilu objavila je snimku iz sljemenske žičare i poručila - sigurna je!


Jelena Pavičić Vukičević, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, je isprobala sljemensku žičaru i kako kaže, uvjerila se u njezinu sigurnost.

 

''Žičara je sigurna! Svi sudionici tehničkih pregleda u čiju domenu spada upravo statika i sigurnost građevine i opreme žičare su bezrezervno potvrdili njezinu sigurnost u koju sam se i sama uvjerila.
​Redovito se voze testne vožnje, no nažalost, ista ne može biti u komercijalnoj uporabi.

Žičara Sljeme - 4 Petek upozorio: ''Sljemenska žičara ne smije biti adrenalinski park i da se ljudi boje njome voziti''

Nismo zaboravili - Zagreb, lokalni izbori 2017. - 3 Svake izbore Zagrepčani slušaju istu ploču - stadion, novi most i vječiti smrad s Jakuševca. Što su sve političari obećali Purgerima prije četiri godine?

Do sada smo ishodili 8 uporabnih dozvola i čekamo još samo jednu za koju nam je potrebna potvrda Sanitarne inspekcije Državnog inspektorata RH koja na teren izlazi 29. travnja, kada je zakazan zadnji tehnički pregled. Vjerujemo da će naša žičara uskoro biti puštena u uporabu, a naši sugrađani uživati u sigurnoj i ugodnoj vožnji i najljepšem pogledu'', napisala je u objavi Pavičić Vukičević.