Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ni jedan blok, ni lijevi ni desni, neće moći sastaviti vladu bez HDSSB-a i tu šansu nećemo propustiti zbog Slavonije, poručio je u četvrtak navečer s predizbornog skupa u Đakovu utemeljitelj HDSSB-a i nositelj liste te stranke za IV. izbornu jedinicu Branimir Glavaš.


Dosad smo se uvijek nalazili u sendviču i nismo uspjeli biti jezičac na vagi kako bi nas se respektiralo od strane vladajućih. Sada svi prognoziraju tijesne rezultate između obiju strana pa ni jedan blok, ni lijevi niti desni, neće moći sastaviti vladu bez HDSSB-a i tu šansu nećemo propustiti zbog Slavonije, poručio je Glavaš.

Vezani članci Slika nije dostupna Glavaš: Do daljnjeg nećemo podržati ni HDZ ni SDP Slika nije dostupna SVE SE MORA PRIJAVITI HDSSB uspio postići dogovor s Laibachom

HDSSB se, naglasio je, neće priklanjati ni lijevoj ni desnoj političkoj opciji sve dok predsjednica Republike ne proglasi izborne pobjednike.

'To je postala mrtva trka. Ovo su najneizvjesniji izbori u hrvatskoj povijesti'

Po Glavaševim riječima, prepuna dvorana u kojoj je održan predizborni skup HDSSB-a za grad Đakovo najavljuje izvrstan rezultat te stranke. Iz ove prepune dvorane odašilje se samouvjerenost i snažna poruka da je HDSSB stranka svih Slavonaca i Baranjaca, stranka našeg zavičaja, naše domovine Hrvatske, rekao je.

Nerazumijevanjem parlamentarne većine u nekoliko zadnjih mandata, neovisno je li ta većina bila ljevica ili desnica, nikada se nije uspjelo nametnuti da se raspravlja o siromaštvu u kojem je Slavonija već četvrt stoljeća, a nije se nametnulo, jer su zastupnici HDSSB-a bili u manjini, u opoziciji, istaknuo je Glavaš, poručujući kako je HDSSB naučio posao vođenja politike u Saboru, između lijeve i desne opcije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook