Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz HDSSB-a su u utorak priopćili kako je župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić, zbog nespojivosti županske i zastupničke dužnosti, svoj mandat koji je osvojio na nedjeljnim parlamentarnim izborima prepustiti stranačkom kolegi Josipu Salapiću.


"Izabrani kandidat s liste HDSSB-a u IV. izbornoj jedinici, dr. Vladimir Šišljagić odlučio je svoj mandat u Hrvatskom saboru staviti u mirovanje, zbog nespojivosti obnašanja dužnosti župana osječko-baranjskog i zastupnika u Hrvatskom saboru. Nakon obavljenog razgovora s dr. Vladimirom Šišljagićem, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin na temelju članka 29. Statuta HDSSB-a donio je odluku da će Josip Salapić u Hrvatskom saboru zamijeniti dr. Vladimira Šišljagića", stoji u priopćenju.

Donosimo 10 reformi na kojima inzistira MOST

Vezani članci Slika nije dostupna Robert Podolnjak odbio kandidaturu, Sabor nije konstituiran Slika nije dostupna SVE SE MORA PRIJAVITI HDSSB uspio postići dogovor s Laibachom

Prema još uvijek nepotpunim izbornim rezultatima, mandat u Saboru iz HDSSB-a su osvojili Vladimir Šišljagić i Branimir Glavaš, oba u IV. izbornoj jedinici. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook