S.B. iz Posušja doveden je iz travničke bolnice helikopterom BiH u KB Dubrava kako bi ga operirali nakon ranjavanja, no pri iznošenju je ispao iz helikoptera.


Naime, noć ranije su ga maskirani pljačkaši pogodili s četiri hica iz vatrenog oružja na Koprivnici kod Bugojna. Uzeli su mu automobil i 70 tisuća KM čiji je vlasnik njegov bratić. Nakon oružane pljačke slučajno je naišla grupa mladića koja ga je prevezla do Bugojanskog Doma zdravlja, a zatim je prevezen do travničke bolnice gdje je nad njim izvršen operativni zahvat.

Vezani članci Slika nije dostupna Vlak iskočio iz tračnica i pao s nadvožnjaka na cestu Slika nije dostupna Izletio s vrtuljka u luna parku, teško ozlijeđen

Od hitaca iz vatrenog oružja prostrijeljena su mu oba plućna krila, želudac, jetra, izvađena slezena. Njegov automobil policija je pronašla zapaljen kod mjesta Rostovo izmedju Novog Travnika i Bugojna.

Helikopter koji je sletio u 19 sati nakon pregleda policije čekao je na heliodromu Hitnu pomoć koja je stajala ispred bolnice 30 minuta jer nije bilo doktora koji bi preuzeo pacijenta. Pilotima i bolničarima ranjenik je ispao pri izlasku iz helikoptera što su začuđeno promatrali okupljeni građani. (Agencija VLM)