Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filmska pljačka

Oteli voditeljicu banke da im otvori sef, pa odustali zbog gužve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica nepoznatih maskiranih muškaraca naoružana pištoljima došla su pred stan 54-godišnje Osječanke, voditeljice jedne osječke poslovnice Hypo Alpe-Adria-Banke, te ju oteli kako bi opljačkali poslovnicu tako da ju ona otključa.

Šokiranu ženu prisilili su da se brzo odjene i uzme ključeve banke te su joj odmah oduzeli oba mobitela. Nakon toga su je prijeteći pištoljem ugurali u auto i dovezli do poslovnice. Navedeni događaj se dogodio u utorak u 20.45 sati. Kada su došli do poslovnice banke iznenadilisu se kada su vidjeli kolika je gužva u banci iako radi do 19 sati.Nakon ovog iznenađenja su odustali od svog nauma i odvezli ju na južnu osječku obilaznicu i tamo je izbacili iz automobila. Nakon što su se udaljili u nepoznatom pravcu, oteta žena je pješice krenula u grad te je nešto poslije 21 sat uspjela alarmirati policiju.

Osječka policija zbog interesa istrage ne donosi pojedinosti

Osječka policija o otmici i ovakvoj 'filmskoj' pljački nije ni izvijestila, a na upit o događaju ne žele reći pojedinosti zbog interesa istrage. Samo su rekli kako su zaprimili dojavu da su dvije maskirane osobe uz prijetnju pištoljem natjerale 54-godišnju ženu da s njima pođe do poslovnice jedne banke u Osijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene