Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica nepoznatih maskiranih muškaraca naoružana pištoljima došla su pred stan 54-godišnje Osječanke, voditeljice jedne osječke poslovnice Hypo Alpe-Adria-Banke, te ju oteli kako bi opljačkali poslovnicu tako da ju ona otključa.


Šokiranu ženu prisilili su da se brzo odjene i uzme ključeve banke te su joj odmah oduzeli oba mobitela. Nakon toga su je prijeteći pištoljem ugurali u auto i dovezli do poslovnice. Navedeni događaj se dogodio u utorak u 20.45 sati. Kada su došli do poslovnice banke iznenadilisu se kada su vidjeli kolika je gužva u banci iako radi do 19 sati.Nakon ovog iznenađenja su odustali od svog nauma i odvezli ju na južnu osječku obilaznicu i tamo je izbacili iz automobila. Nakon što su se udaljili u nepoznatom pravcu, oteta žena je pješice krenula u grad te je nešto poslije 21 sat uspjela alarmirati policiju.

Osječka policija zbog interesa istrage ne donosi pojedinosti

Osječka policija o otmici i ovakvoj 'filmskoj' pljački nije ni izvijestila, a na upit o događaju ne žele reći pojedinosti zbog interesa istrage. Samo su rekli kako su zaprimili dojavu da su dvije maskirane osobe uz prijetnju pištoljem natjerale 54-godišnju ženu da s njima pođe do poslovnice jedne banke u Osijeku.