Novi 10. saziv Hrvatskog sabora konstituiran je u srijedu, saborski zastupnici prisegnuli su na dužnost, a od zastupničkog mjesta i Sabora oprostio se putem Facebooka SDP-ov "kapitalac" Ranko Ostojić.

Galerija


Još prije srpanjskih izbora, od Sabora se oprostio SDP-ov Ranko Ostojić. Nije bio na listi za Sabor zbog neslaganja oko kreiranja listi.

Vezani članci Arsen Bauk prosvjeduje ne noseći zaštitnu masku na sjednici Sabora - 3 Bauk u Sabornici bez maske u znak prosvjeda: "Sve je sponzorirano od Nacionalnog i lokalnih stožera" Katarina Peović u Saboru Peović strahuje zbog razlaza ljevice: ''Nadam se da je to privremena faza, ovo nije dobro"

Na Facebooku je napisao kako danas okreće novu stranicu života, zahvalivši se svima na pomoći u Saboru. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Prije 6 godina par puta sam "probao" kliničku smrt. Nisu mi se naročito svidjele igle u srce, "pegle" i respirator pa sam odlučio ozdraviti, udahnuti i okrenuti novu stranicu života. I na današnji dan se probudio iz kome. Nikada dovoljno ponovljenih hvala svom medicinskom i nemedicinskom osoblju u bolnici koje mi je pomoglo u tome.

Od današnjega dana nisam više zastupnik. Ponovno okrećem novu stranicu života. Ovaj put ne zato što mi se nije svidjelo nego ponovno radi "ozdravljenja", da bih mogao udahnuti. Jer okruženje je postalo "bolesno".

Ali ne prije nego li zahvalim i svom osoblju u Saboru na svakoj pomoći. Vrime je za nove borbe! A u svemu sad mogu naći nešto lipo,
i reći živote, dobar ti dan!", napisao je Ostojić na Facebooku.