Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OPROSTIO SE OD SABORA

Oglasio se Ranko Ostojić: "Okrećem novu stranicu života da bih mogao udahnuti, jer okruženje je postalo bolesno"

Ranko Ostojić
Ranko Ostojić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ranko Ostojić Ranko Ostojić Foto: DNEVNIK.hr +0 Ranko Ostojić o nacionalnoj sigurnosti (Foto: Patrik Macek/PIXSEL) Galerija 1/2 >>
Novi 10. saziv Hrvatskog sabora konstituiran je u srijedu, saborski zastupnici prisegnuli su na dužnost, a od zastupničkog mjesta i Sabora oprostio se putem Facebooka SDP-ov "kapitalac" Ranko Ostojić.

Još prije srpanjskih izbora, od Sabora se oprostio SDP-ov Ranko Ostojić. Nije bio na listi za Sabor zbog neslaganja oko kreiranja listi.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen"

Na Facebooku je napisao kako danas okreće novu stranicu života, zahvalivši se svima na pomoći u Saboru. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Prije 6 godina par puta sam "probao" kliničku smrt. Nisu mi se naročito svidjele igle u srce, "pegle" i respirator pa sam odlučio ozdraviti, udahnuti i okrenuti novu stranicu života. I na današnji dan se probudio iz kome. Nikada dovoljno ponovljenih hvala svom medicinskom i nemedicinskom osoblju u bolnici koje mi je pomoglo u tome.

Od današnjega dana nisam više zastupnik. Ponovno okrećem novu stranicu života. Ovaj put ne zato što mi se nije svidjelo nego ponovno radi "ozdravljenja", da bih mogao udahnuti. Jer okruženje je postalo "bolesno".

Ali ne prije nego li zahvalim i svom osoblju u Saboru na svakoj pomoći. Vrime je za nove borbe! A u svemu sad mogu naći nešto lipo,
i reći živote, dobar ti dan!", napisao je Ostojić na Facebooku. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene