Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A SAMOIZOLACIJA?

Oglasio se Hrebak, ponovo se testirao i kaže da nema koronavirus: "I dalje ću slušati epidemiološku struku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dario Hrebak kaže da se ponovo testirao i da nema koronavirus. Liječnici su na nogama jer je iz samoizolacije došao u Sabor kako bi Plenković imao 76 ruku.

Saborski zastupnik i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak objavio je na svom profilu na Facebooku da se ponovno testirao na koronavirus te da je ponovno negativan.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Otišao u povijest Pandemija, krize, afere i lupanje od 40 minuta: Po čemu ćemo pamtiti deseti saziv Sabora? Raspuštanje Sabora - 1 Izglasan lex AP Raspušten je Hrvatski sabor: "Gute Reise, auf Wiedersehen u Remetincu"

"Jučer sam se ponovno testirao i nalaz testa opet je negativan. I dalje ću slušati epidemiološku struku i o svemu pravovremeno obavještavati javnost.

Još jednom čestitam svima koji su organizirali sjednicu gradskog vijeća prije tjedan dana pod visokim epidemiološkim standardima jer iako je prošlo već tjedan dana, nitko od nazočnih na gradskom vijeću nije razvio nikakve simptome bolesti", poručio je Hrebak.

Bjelovarski gradonačelnik i saborski zastupnik Dario Hrebak testirao se na koronavirus, nalaz je bio negativan i on je u srijedu sudjelovao na konstituirajućoj sjednici Sabora.

Nadležna epidemiologinja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo zastupniku Hrebaku odredila je obveznu mjeru samoizolacije jer je sudjelovao na sjednici Gradskog vijeća kojoj je nazočila osoba pozitivna na SARS-CoV-2.

Potom mu je dopušteno da sam odluči hoće li u samoizolaciju, navedeno je u priopćenju HUBOL-a. 

Krunoslav Capak osobno je potpisao potvrdu da Hrebak sam odluči želi li u samoizolaciju.

Hrvatska udruga bolničkih liječnika (HUBOL) smatra da je dolaskom u Sabor Darija Hrebaka, iako mu je određena obvezna mjera samoizolacije, u pitanje dovedena jednakopravnost zdravstvene zaštite za sve građane, što je zajamčeno Zakonom o zdravstvenoj zaštiti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene