Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došao i saudijski princ

Odličan booking u Dubrovniku, počinje špica sezone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj vikend počinje špica turističke sezone. Dubrovnik ima vrlo visoka očekivanja.

Što se tiče turističke sezone, za Dubrovnik nema bojazni. Hotelijeri su jako zadovoljni, prodaja ide jako dobro, i gotovo da u hotelima nema slobodne sobe. Ono što hotelijeri posebno ističu, polako se mijenjaju i običaji dolazaka gostiju.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Naime, najveća zarada hotelima je na individualnim gostima, što se kaže, gostima s ulice, dok dolazak grupe znači popunjene sobe ali po osjetno nižim cijenama. Ipak, s internetom i brojim novim aplikacijama, individualnih gostiju sve je više. Od vrhunca turističke sezone, turistički čelnici očekuju puno, veliku zaradu te da pokrije gubitke koje je donio nešto slabiji lipanj.

'Da zaokružimo prihode od turizma po metodologiji sadašnje Hrvatske narodne banke, da ponovno ostvarimo 7 milijardi eura turističkih prihoda', nada se direktor HTZ-a Niko Bulić.

Do tih 7 milijardi dalek je put, udarni mjeseci srpanj i kolovoz, a potom i podsezona, za koju su najave jako dobre.

>> Pogledajte indijsko vjenčanje u Dubrovniku!

A u Dubrovniku se trenutno nalazi i saudijski princ. Koliko smo uspjeli saznati, glavni prinčev zahtjev je diskrecija. Ipak, koliko smo uspjeli saznati, princ, za razliku od omanskog sultana koji je u Dubrovniku boravio prije nekoliko mjeseci, nije imao posebne prohtjeve po pitanju hrane.

Inače, noć u vili, koji broji 6 soba i u kojoj su svojedobno boravili i Elizabeth Taylor i Richard Burton, stoji oko 5 tisuća eura. Naravno, to varira s obzirom na dužinu boravka, a princ je već najavio kako će ostati najmanje 7 dana, a možda i duže.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene