Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigao uhidbeni nalog

Odgođena odluka o izručenju Boysa Grčkoj: Objavljeno što je i ovog puta bilo sporno

Aktualno Galerija Krešimir Devčić, glasnogovornik županijskog suda Krešimir Devčić, glasnogovornik županijskog suda Foto: DNEVNIK.hr Uhićeni huligani BBB - 1 Uhićeni huligani BBB - 1 Foto: DNEVNIK.hr Uhićeni huligani BBB - 2 Uhićeni huligani BBB - 2 Foto: DNEVNIK.hr Uhićeni huligani BBB - 3 Uhićeni huligani BBB - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Uhićeni huligani BBB - 4 Galerija 1/6 >>
Županijski sud u Zagrebu odlučivao je o predaji Grčkoj po europskom uhidbenom nalogu jednog od pripadnika Bad Blue Boysa.

Županijski sud u Zagrebu odlučio je da će, kao i u prethodnim slučajevima, tražiti dodatnu dokumentaciju iz Grčke zbog europskog uhidbenog naloga jednog od pripadnika Bad Blue Boysa. Sud smatra da sadržaj tog uhidbenog naloga nije dovoljan da bi se donijela odluka.

Pročitajte i ovo Goran Vesić U Srbiji Ministar postao hit na društvenim mrežama: Svi su brzo primijetili da nešto nije kako treba

Riječ je o jedinom pripadniku BBB-a kojeg Grčka traži, a koji je u istražnom zatvoru u kojem ostaje do daljnjega.

"Od Grčke se traži prvenstveno odluka koja je temelj za izdavanje europskog uhidbenog naloga. Znači, to mora biti odluka nadležnog suda o određivanju istražnog zatvora, lišenju slobode koja je u svim državama temelj za izdavanje naloga", pojasnio je Krešimir Devčić, glasnogovornik Županijskog suda u Zagrebu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene