Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Neka gori, tko ga je...'

Očevidac tvrdi da je vidio muškarca odgovornog za požar kod Crkivenice i Selca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je očevidac ispričao kako je vidio muškarca koji je zapalio vatru nakon koje je buknuo veliki požar te zaprijetio Selcu i Crikvenici.

'Vraćao sam se s posla. Inače idem motorom, ali kako je to jutro puhala jaka bura, po mene je došao zet Vlado Piškulić. Kad smo došli do Jargova, vidimo da nešto gori. Stajemo i vidimo bijeli Volkswagen Caddy zagrebačkih registracija. Pored njega četvorica mladića, možda 20-25 godina. Pokazuju ispod ceste na čovjeka i kažu nam: 'Onaj tamo je palio vatru pored barake. Nagovarali smo ga da ne pali vatru, da bura puše kao luda, a on nama: Neka gori, tko je je...' U 30 sekundi je vatra otišla u nebo, dim je prekrio cestu. Bilo je točno 8:20 sati kad je vatra prešla cestu. Ta osoba koja je palila vatru nekih 20-30 metara ispod ceste se popela na cestu. Sve gori oko nas i kažem zetu: Izgorjet će nam automobil. Plamen se tjeran burom penjao prema brdu, za deset minuta je bio na vrhu. Taj koji je zapalio vatru sjeo je u bijeli automobil i pobjegao. I mi smo otišli. Eh, registracija. Moja velika greška, nisam uzeo podatke od mladića u bijelom Caddyju niti zapisao registraciju bijelog automobila kojim je nepoznati pobjegao, u dahu nam prepričava Bribirac i vodi nas do mjesta gdje je buknuo požar prošlog ponedjeljka', rekao je Bribirac Milorad Tonković , piše Novi list.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>> EKSKLUZIVNA snimka posljedica požara iznad Crikvenice

Muškarac tvrdi da je policiji javio da ima saznanja o požaru, ali da mu se nitko iz policije kasnije nije javio.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene