Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Golema šteta

EKSKLUZIVNA snimka posljedica požara iznad Crikvenice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa Dnevnika Nove TV preletjela je opožareno područje, i donijela snimke iz zraka opožarenog područja između Novog Vinodolskog i Crikvenice.

Na ekskluzivnoj snimci možete vidjeti koliko je zapravo opožareno područje ogromno i kuda se vatra sve širila i što je sve izgorjelo.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Intervencija u tijeku Gori kuća kod Zaprešića: "Vatra ju je cijelu zahvatila" Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove

>> NAJNOVIJE: Policija traži odgovorne za požare

Podsjetimo, u ponedjeljak je buknuo velik požar iznad Bribira, koji se proširio prema Selcu i Crikvenici te Novom Vinodolskom. Bura je znatno otežavala gašenje požara vatrogascima.

Sinoć je na crikveničkom području dežuralo 60 vatrogasca, ali taj broj se reducira, sad ih je na dežurstvu 30 do 40, rekao je za Dnevnik.hr Robert Hrelja, glavni zapovjednik JVP Crikvenica. Jučer ujutro, nakon što se bura smirila, u pomoć su vatrogascima stigla četiri kanadera te je požar ubrzo i ugašen.

Policija je u međuvremenu završila očevid na požarištu. Očevidom je utvrđeno da se kao uzrok požara isključuje tehnički faktor, stoga policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdilo činjenično stanje i sve okolnosti pod kojima je požar buknuo, priopćila je PU primorsko-goranska. Neslužbeno doznajemo da se u ovom trenutku istražuje ljudski faktor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene