Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo prognoze

Očekuje nas još snijega, ponegdje i do pola metra!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Idućeg nas tjedna očekuje novi snijeg, u Gorskome kotaru i Lici čak i do pola metra!

Sutra će prijepodne biti pretežno sunčano, ali u kopnenim će krajevima biti magle. Poslijepodne će se vrijeme pogoršati, prije svega na Jadranu gdje se navečer očekuje i kiša. Snijeg će padati u Gorskom kotaru i Lici, javlja DHMZ.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Snježna oluja, ilustracija Snijeg, vijavice i obilna kiša DHMZ objavio detaljnu prognozu uoči dramatične promjene vremena: Još sutra stabilno, a onda slijedi prava vremenska sapunica

Što se temperatura tiče, one će se na Jadranu kretati između 7 i 12 stupnjeva Celzijevih, dok će se u kontinentalnom dijelu zemlje kretati između -1 i 4. Najhladnije će biti u Gorskom kotaru i Lici gdje bi živa mogla pokazati i -15 stupnjeva Celzijevih.

>>
VIDEO Snijeg zabijelio Dalmaciju!

Vrijeme tijekom tjedna

U utorak se ponovno očekuje snijeg u kontinentalnom dijelu zemlje, ali i na samom jugu zemlje. Obilniji snijeg tijekom tjedna se očekuje u Gorskome kotaru, Lici i sjeverozapadnim krajevima.

Mjestimice će pasti i do 50 centimetara snijega. Na jadranu će biti oblačno te će padati kiša. Snijeg nošen burom je moguć jedino ponegdje na sjevernom Jadranu. Temperature bez znatnije promjene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene