Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitanja i potpitanja

Milanović reporterki Dnevnika Nove TV: ''Gospođo Pezo, nije da inzistiram da slušate, ali...''

Reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov i danas je bila u fokusu, da ne kažemo na nišanu, predsjednika i vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga Republike Hrvatske Zorana Milanovića.

Ništa se nije promijenilo u potrebama vojske, a niti u njihovoj realizaciji, upozorio je predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović nakon obilježavanja obljetnice Počasno-zaštitne bojne i Dana vojne kapelanije "Sveti Valentin".

Ništa se nije napravilo na rješavanju stambenog zbrinjavanja hrvatskih vojnika, ali se zato ministar obrane Mario Banožić pobrinuo za rješavanje svojeg stambenog pitanja, kazao je Milanović.

Na komentar da se pitanje stambenog zbrinjavanja nije rješavalo ni u njegovoj vladi, Milanović je rekao kako ne kaže da je to jednostavno, posebno kada novca nema, ali i da je tada Vlada imala i druge prioritete.

Bila je to još jedna prigoda predsjedniku da provjeri među okupljenim novinarima sluša li njegovo izlaganje reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović OTELO MU SE Milanović: "Poskupljenje cijene aviona, Vijeće za obranu, ministar koji je pao s kruške, moralni kamatari...ustavne ovlasti - dođavola, gospođo Pezo"

Pročitajte i ovo Ivana Pezo Moskaljov, reporterka Nove TV U Dnevniku Nove TV Ivana Pezo Moskaljov iz sjedišta NATO-a: "Vrijeme i brzina su ono na čemu saveznici sada grade nastavak ovog rata"

''Gospođo Pezo, nije da inzistiram da slušate, ali...'', kazao je, između ostalog, Milanović obraćajući se reporterki Dnevnika Nove TV koja godinama prati sve vezano uz Hrvatsku vojsku, a koja je i ovaj put imala brojna pitanja.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene