Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

OTELO MU SE

Milanović: "Poskupljenje cijene aviona, Vijeće za obranu, ministar koji je pao s kruške, moralni kamatari...ustavne ovlasti - dođavola, gospođo Pezo"

Predsjednik Zoran Milanović u petak je nakon obilježavanja 30. obljetnice osnutka Hrvatskog ratnog zrakoplovstva odgovarao na novinarska pitanja o stanju u vojsci.

Predsjednik Zoran Milanović u petak je na Plesu, nakon obilježavanja 30. godišnjice osnutka Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, odgovarao na novinarska pitanja o stanju i pojedinim događajima u vojsci.

Dotaknuo se predsjednik ugovora o nabavi Rafalea, koje kako kaže, nije ni vidio, no tražit će ih na uvid, govorio o vojnom proračunu, hangarima za avione, Banožiću koji je uzeo stan - ali će se "ipak kad sve završi morati vratiti u kuruzu i šor", osvrnuo se na slučaj Zec i na pismo 18 udruga.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović OBLJETNICA RATNOG ZRAKOPLOVSTVA Milanović: "Banožić je pao sa zrele kruške. Došao je u Zagreb, uzeo stan i zna kad ovo završi, da će se morati vratiti kući - u kuruzu"
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Održana ceremonija Milanović odlikovao Jadranku Kosor za doprinos ugledu Hrvatske: "Niste se dali slomiti. Igrali ste pošteno i posao ste nepristrano odradili do kraja"

Novinari i novinarke predsjednika Republike postavljali su pitanja i o tome što je sam kao vrhovni zapovjednik Oružanih snaga napravio oko stanja i zbivanja u MORH-u.

Istaknuo je da je sazvao Vijeće za obranu, a reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov  koja već godinama prati rad MORH-a inzistirala je i ovaj put na konkretnim odgovorima predsjednika te je podsjetila i na ustavne ovlasti na što je Milanović u jednom trenutku zavapio: "O, dođavola, gospođo Pezo..."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene