Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljudi stoje u redovima

Neviđena gužva u centru Zagreba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je u centru Zagreba zavladala neviđena gužva. Prometni kolaps koji je pritom nastao čak je veći od onoga koji je stvoren prilikom dolaska američkoga potpredsjednika Joea Bidena.

Red koji se prije nekoliko tjedana stvorio na Cvjetnom trgu zbog predstavljanja nove modne kolekcije, kada je nekoliko stotina žena i djevojaka nestrpljivo i satima čekalo na otvaranje dućana, zapravo je tek mala gužva u usporedbi s onom koja se danas stvorila u Ilici 44 ispred Top Shopa.

Pročitajte i ovo Kupovina za Crni petak - 4 ruše se rekordi Gužve u trgovačkim centrima još traju: Za Crni petak potrošili smo 11,2 milijuna eura više nego lani Ilustracija aktualna tema Koliko ste zadovoljni sniženjima na Crni petak? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Najveći popusti, oni do čak 90 posto, uzrok su ovakvoj gužvi, a nedavni “stampedo” na Cvjetnom trgu zapravo je tek početak cijele priče! Stoga, ako još niste, požurite prema Ilici 44 jer vas samo ovaj vikend čekaju fanatastični popusti na čak 1 000 vrhunskih proizvoda!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene