Ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSEL)
Ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSEL) Foto:Dusko Jaramaz/PIXSEL

Muškarac koji je nestao prije tri dana pronađen je u jednoj jami u mjestu Jadrtovac, potvrđeno nam je u PU šibensko-kninskoj.


Prije tri dana, 12. lipnja, u poslijepodnevnim satima bez traga je nestao muškarac star 84 godine. Policija je dan kasnije, u četvrtak, obavijestila javnost da je muškarac otišao iz obiteljske kuće u mjestu Jadrtovac, kod Šibenika, nakon čega je prijavljen njegov nestanak.

Vezani članci Gliser pomorske policije, ilustracija (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Tužan kraj potrage za nestalim na moru: Tijelo 78 - godišnjaka pronađeno kod brodogradilišta Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 6 Tragičan kraj: HGSS-ovi ronioci u moru kod Baške Vode pronašli tijelo nestalog muškarca

Pokrenuta je intenzivna potraga u kojoj su sudjelovali i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, no rezultata nije bilo. 

Neočekivani obrat dogodio se danas oko 19:45 sati, kada ga je u tri metra dubokoj jami u istom mjestu živog pronašao - sumještanin. "Pronašao ga je jedan mještanin u toj jami nakon čega je pozvao Hitnu pomoć, koja je onda obavijestila nas", kaže nam Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske. 

Muškarac je prevezen u šibensku bolnicu, a još se ne znaju detalji o njegovom zdravstvenom stanju. Iz policije kažu da je u trenutku pronalaska bio komunikativan i bez vidljivih znakova nekih ozbiljnijih ozljeda.