Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nema više otvorene vatre kod Metkovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nema više otvorene vatre na požaru koji je u četvrtak buknuo na brdu Šibanica kod Metkovića, stanje na požarištima je povoljno i saniraju se rubni dijelovi požara.

Još uvijek je za promet zatvorena cesta Metković - Bijeli Vir, a požar je stigao do naselja Glušci.

Pročitajte i ovo Potres epicentar u BiH Potres se osjetio i na jugu Hrvatske: "Jaka tutnjava i udar" Počelo suđenje za smrt dječaka Gabrijela - 2 četiri i pol godine nakon smrti Počelo suđenje liječnicama i medicinskoj sestri za smrt Gabrijela (9): "Ne možemo govoriti o onome što se događalo u sudnici"

Izgorjelo je oko 70 hektara guste borove šume, rekao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Metkovića Jure Pilj.

Požar kod Metkovića izbio je na nekoliko izdvojenih lokacija, pa je policija podnijela prijavu protiv nepoznatog počinitelja, jer sumnja da je požar podmetnut.

Veliki šumski požar na Šibalici kod Metkovića gasile su vatrogasne snage s više od 120 vatrogasaca iz JVP-a Metković, Ploče, Konavle, Dubrovačko primorje i Putnikovići, te Državna interventna postrojba iz Plata kod Dubrovnika i Divulja kod Splita.

U pomoć iscrpljenim gasiteljima jučer su došle dobrovoljna vatrogasna društva Kuna, Orebić, Blato i Korčula, te namjenski organizirane snage Hrvatske vojske iz Kupara kod Dubrovnika, te Državna interventna postrojba iz Šibenika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene