Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGODIO 6+1

"Nešto me vuklo da uplatim baš taj dan..." Dobitnik iz Vinkovaca osvojio pozamašni iznos

Hrvatska Lutrija, ilustracija
Hrvatska Lutrija, ilustracija Foto: Hrvatska Lutrija
Dobitak na Lutriji u iznosu od 400.000 kuna u četvrtak je podignuo sretni igrač iz Vinkovaca.

Dobitnik iz Vinkovaca na Lotu 7 osvojio je 6+1 u iznosu od 400.000 kuna. Dobitak je preuzeo u Osijeku, priopćili su iz Lutrije.

"Nešto me vuklo da uplatim baš taj dan, kao da sam imao osjećaj", rekao je dobitnik koji je svoje četiri kombinacije u iznosu od 30 kuna uplatio na dan izvlačenja.

Rekao je kako igra Eurojackpot i Loto 7 dok supruga voli odigrati srećke. No, tog je jutra odlučio uplatiti samo Loto 7.

Pročitajte i ovo Igranje Lota nekome se dobro isplatilo (FOTO: Profimedia) LOTO 7 Umirovljenica iz Zaprešića otkrila gdje je čuvala dobitni listić od 14 milijuna: "Grčevito sam držala ključ"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBJAVILA LUTRIJA Provjerite svoje listiće: Netko u Hrvatskoj osvojio je milijunski dobitak, poznato i u kojem gradu

"Uvijek igram iste brojeve, a za dobitak sam saznao dan nakon izvlačenja. Vidio sam objavu na FB stranici Hrvatske Lutrije kako je osvojen dobitak 6+1 u Vinkovcima te da su na listiću odigrane četiri kombinacije. Tada sam prvi puta protrnuo, a kad sam shvatio da je u pitanju moj listić, osim trnaca nastupila je i nesanica. Ne spavam već neko vrijeme od uzbuđenja, ali sad mislim da će se stvari slegnuti na svoje mjesto", istaknuo je dobitnik. 

Iako još uvijek nema planova što će s dobitkom, uplatio je za novo kolo. "Nikad ne znaš, možda mi se opet posreći", rekao je. 

U istom je izvlačenju u Zaprešiću osvojen i glavni dobitak odnosno Jackpot Lota 7 od 14.207184,75 kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene