Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nastavljeno suđenje Glavašu iza zatvorenih vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branimir Glavaš, kojemu se prije dva dana pogoršalo zdravstveno stanje zbog štrajka glađu, došao je jutros na suđenju za ratne zločine u Osijeku, nakon što su liječnici utvrdili da je sposoban za nastavak postupka.

Novinari nisu mogli vidjeti Glavašev ulazak u sudnicu zagrebačkoga Županijskog suda, jer je rasprava ponovno zatvoreno za javnost budući da suoptužena Gordana Getoš Magdić nastavlja s iznošenjem obrane u kojoj je na prošloj raspravi optužila osječku policiju za brutalnost i iznudu iskaza protiv Glavaša.

Pročitajte i ovo Otvorio vrata aviona u letu, ilustracija - 4 Brzo prizemljen Najgora noćna mora: Putnik za vrijeme leta otvorio vrata zrakoplova - To vam je mrtvi kaos! Inotherm - aluminijska vrata 1 U samo par klikova Dobro pitanje! Kako do ulaznih vrata iz snova?

Glavašu je u srijedu zbog 35-dnevnog štrajka glađu pozlilo, pa je protiv svoje volje prebačen u KB Dubravu. No, tamo je prvi hrvatski političar optužen za ratne zločine u Domovinskom ratu zaprijetio da će, osim hrane, prestati uzimati i vodu ako ga ne vrate u zatvorsku bolnicu. 

To se jučer i dogodilo, nakon čega su, po nalogu suca Željka
Horvatovića koji vodi suđenje u slučajevima "garaža" i "selotejp", liječnici vještaci pregledali Glavaša i ocijenili da mu život nije vitalno ugroženo te da je raspravno sposoban.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene